Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Sejt: Mere end 100 sygeplejerskestuderende har meldt sig til corona-jobbank

Sygeplejerskestuderende fra især UC SYD og UCL vil gerne give en ekstra hånd med, når coronavirus de kommende uger for alvor presser sygehusvæsenet i Region Syddanmark.

Annonce

Op mod 600.000 danskere kan blive smittet med coronavirus de næste tre måneder, vurderer Sundhedsstyrelsen.

Det vil presse sygehusene. Derfor har Region Syddanmark lavet en corona-jobbank, hvor man bl.a. søger sygeplejerskestuderende og pensioneret sundhedspersonale.

117 sygeplejerskestuderende har allerede nu søgt om at blive en del af corona-jobbanken, to døgn efter, den blev oprettet. Langt de fleste studerende kommer fra UC SYD og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, der er to af landsdelens største uddannelsesinstitutioner.

- Vi er både stolte over og glade for, at så mange af vores studerende vil være med til at hjælpe vores sygehusvæsen og os alle med at komme godt igennem coronavirus-epidemien, siger institutleder Heidi Have, Institut for Sundhedsuddannelser på UC SYD og Mickael Bech, direktør for området Sundhed ved UCL.

Jobbank er for folk med sundheds- eller pædagogisk baggrund

Ud over sygeplejerskestuderende er der også studerende fra andre af UC SYDs og UCL's og sundhedsuddannelser, der har meldt sig til Region Syddanmarks corona-jobbank. Regionen har dog ikke overblik over antallet på nuværende tidspunkt.

På UC SYD og UCL er det undervisere og studerende fra bioanalytiker-, ergoterapeut-, fysioterapeut-, radiograf-, jordemoder-, laborant-, sygeplejerske- og pædagoguddannelserne, der er af interesse for regionens corona-jobbank.

Se jobopslaget for Region Syddanmarks corona-jobbank.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

FysioDanmark udvider

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce