Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Sikkerhed uden kiksere i 35 år

Sådan ser de sikkerhedskurve ud, som Safe Transfer A/S og West Marine A/S i Esbjerg har succes med. Oprindeligt er kurvene udviklet af Esvagt A/S. Der er ikke registreret svigt eller uheld med kurvene i 35 år. Foto: privat
Fornem statistik for verdenskendt sikkerhedsudstyr opfundet og produceret i Esbjerg.

Sikkerhed: Safe Transfer A/S, som er ejet af West-Marine A/S på Esbjerg Havn, har i mere end 35 år leveret sikkerhedskurve til bjærgning eller planlagt transport af personer mellem skibe og offshoreplatforme i hele verden.

Esbjerg-firmaet kan i disse dage notere et enestående flot jubilæum, idet Safe Transfer A/S ikke kender til et eneste registreret svigt eller uheld i forbindelse med brugen af deres kurve i alle de 35 år, kurvene har været anvendt. Det fremgår af pressemateriale fra Safe Transfer A/S.

Esvagt fik ideen

Safe Transfers sikkerhedskurve eller Safe Transfer Baskets, som de kaldes internationalt, er både dansk udviklet og produceret. Det var Esvagt A/S, der fandt på kurvene tilbage i 1985.

Siden 2014 har Safe Transfer været ejet og drevet af virksomheden West-Marine A/S, der leverer udstyr og service til den maritime branche og offshoresketoren.

- Vi har i West-Marine A/S og Safe Transfer A/S en tradition for sikkerhed. Vi forsøger hele tiden at gøre vore produkter bedre og mere sikre for vores kunder. Og derfor er det selvfølgelig godt at vide, at der i 35 år ikke har været registreret uheld i forbindelse med brugen af vore sikkerhedskurve, siger Carsten Larsen, administrerende direktør i West-Marine A/S og Safe Transfer A/S i Esbjerg.

Annonce

I flere verdensdele

Esbjerg-virksomheden leverer ikke kun sikkerhed til de mange offshoreprojekter i Danmark men er også blandt de største leverandører i flere verdensdele. Eksempelvis har virksomheden ramt plet med sine sikkerhedskurve i både Mellemamerika og i Sydøstasien.

- Det er fantastisk, at vi kan være de største leverandører i de dele af verdenen, siger Carsten Larsen.

Vi får løbende sikkerhedskurve ind til service, der har været i brug ved vore kunder i mere end 25 år.

Carsten Larsen, administrerende direktør Safe Transfer A/S og West Marine A/S

Det er heller ikke mange år siden, at Safe Transfer modtog en eftertragtet norsk godkendelse af deres seneste version af sikkerhedskurven. Den godkendelse har givet firmaet et vigtigt kvalitetsstempel.

Annonce

Bæredygtigt genbrug

Esbjerg-firmaets sikkerhedskurve er også i overført betydning bæredygtige. De holder nemlig i virkelig mange år, forklarer Carsten Larsen fra Safe Transfer og West Marine A/S.

- Vi får løbende sikkerhedskurve ind til service, der har været i brug ved vore kunder i mere end 25 år. Og det er en fornøjelse at se den gode stand, kurvene er i efter så mange års brug i et barsk offshoremiljø. Bæredygtighed er for os også kurvenes lange levetid, der gør udskiftninger overflødige, forklarer Carsten Larsen.

Safe Transfer A/S tilbyder også leje af kurve, så kunder kan levere sikkerhedskurvene tilbage efter et vellykket projekt.  De tilbageleverede sikkerhedskurve bliver så genanvendt til nye kunders projekter.

Verdenskendt sikkerhed made in Esbjerg

Specialisterne hos Safe Transfer A/S i Esbjerg har udviklet et verdenskendt produkt, som de er nogle af de eneste i verden, der producerer. Produktet er sikkerhedskurve – eller Safe Transfer Baskets, der bruges til at transportere personer mellem forskellige fartøjer, offshoreinstallationer eller boreplatforme til søs. Den oprindelige ide kom medarbejdere i Esvagt på tilbage i 1985. Safe Transfer A/S er ejet af West Marine A/S i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Fanø Vesterland klar med billetter

Annonce
Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Trapper i tre tårne danner ramme om nyt løb

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Politiker melder Esbjerg Kommune til det kommunale tilsyn i mobbesag

Ugeavisen Esbjerg

Unge vil have unge i byrådet

Ugeavisen Esbjerg

Tak til musikken

Ugeavisen Esbjerg

3.000 buske og træer skal skabe trivsel

Ugeavisen Esbjerg

Byparken får et kæmpeløft

Ugeavisen Esbjerg

Succes med spegepølser

Ugeavisen Esbjerg

Vi skal ville udvikle hele byen

Ugeavisen Bramming

Klar til den store eksamen

Ugeavisen Esbjerg

Grønlandsk gudstjeneste var en succes

Ugeavisen Esbjerg

Der skal fortsat strikkes på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Team Esbjerg skal tage smilet med hjem fra Aarhus

Ugeavisen Esbjerg

Spillested tager visse forbehold

Ugeavisen Esbjerg

Tyve stjal dobbeltsenge for 1.2 millioner kroner

Ugeavisen Esbjerg

Skattecenter åbnede med smil og skål

Ugeavisen Esbjerg

To liste T i kandidattest

Ugeavisen Esbjerg

Hvor er du Omvendt?

Ugeavisen Esbjerg

Umage par satte røde plakater op

Ugeavisen Esbjerg

Esbjerg Kommune nummer 43 i stor idrætsundersøgelse

Ugeavisen Esbjerg

Et godt gys i Broen til Late Night

Ugeavisen Esbjerg

Filmklassiker i musicaludgave

Ugeavisen Esbjerg

Lose og Lykke i infight i Østerbyen

Annonce