Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Skal du med: Bryllupsmesse flytter ind hos EfB

I 2019 var det Christina Poulsen og Jeppe Skovbjerg Lund, fra Outrup, der løb med præmien. Lørdag den 7. september 2019 blev det heldige vinderpar gift. Festen blev holdt ved Den Røde Okse, og det smukke bryllupsbillede er taget af Fotograf Anja, som man igen i år kan møde på messen.

Der er en fornem bryllupsfest på højkant, når EfB på søndag lægger lokaler til stor bryllupsmesse.

Annonce

Bryllupsmessen Esbjerg, der i flere år har holdt til ved Den Røde Okse på Tarphagevej, flytter i år i nye lokaler ved EfB Konference på Blue Water Arena. Messen med hele 18 udstillere finder sted på søndag fra klokken 10-16, og der er gratis entré.

Som et nyt tiltag er der arrangeret et modeshow, hvor besøgende kan få inspiration til årets bryllupsmode. I alt deltager seks beklædningsaktører med mode til brud og gom, og dertil vil brudebuketter fra Blomsterhjørnet og hår og make-up skabt af Twilight Zone Organic Hair Spa Salon pynte på catwalken. DJ fra Trane Entertainment Group sørger for den gode stemning sammen med Radio Victorias værter.

- At flytte messen i større lokaler giver udstillerne mange muligheder og god plads. Vi så et stort potentiale i messen og det samarbejde, der lå heri og at kunne bakke op om en lokal messe i Esbjerg indenfor vores kompetenceområde skaber en god synergi, som vi kan videreføre til vores gæster, siger Daniela Lindhardt, konference-koordinator ved EfB Konference og bryllupsmessens tovholder i styregruppen.

Ét heldigt brudepar
På messen går ét heldigt brudepar glade hjem. De kan nemlig vinde et bryllup, hvor alle udstillere går sammen om at skabe en fantastisk bryllupsfest med alt, hvad dertil hører til en værdi på minimum 65.000 kroner.

I ugen op til messen kan man på Radio Victoria vinde lod til konkurrencen, og på messen udtrækkes de heldige vindere.

Går man ikke hjem med den store præmie, står Skjern Bank klar med hjælp til budgetplanlægningen for brylluppet, der godt kan blive en bekostelig affære. I gennemsnit bruger danskerne 52.600 kroner på deres bryllup ifølge ”Råd til penge, 2016”.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Liv i midtbyen

Annonce