Annonce
Ugeavisen Esbjerg

SLUT: Joe & The Juice samt Body Shop lukker i Esbjerg

Selvom der på Joe & The Juices facebookside mandag stod, at man havde åben, så var det mere end svært at få en juice i butikken.

2020 begynder skidt for Esbjerg Citys detailliv. Både Joe & The Juice samt The Body Shop lukker.

Annonce

Tilbage i 2014 åbnede juice- og sandwichkæden Joe & The Juice i Esbjerg. Kæden overtog Bianco Skos lokaler i Kongensgade og åbnede lige før The Tall Ships Races, der tiltrak masser af mennesker til byen, hvilket naturligvis passede den nyåbnede forretning fint.

Siden har unge fyre med voks i garnet og blæk på armene langet den ene juice efter den anden over disken. Men det er slut nu.
Ugeavisen Esbjerg erfarer således fra flere af hinanden uafhængige kilder, at kæden har valgt at trække sig ud af Esbjerg.

Avisen har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Joe & The Juice, men kæden er ikke vendt tilbage på henvendelsen. Flere andre fra byens detailliv er dog også bekendt med lukningen.

Grundet en klausul om tavshedspligt i de nu forhenværende ansattes kontrakter er der ingen af dem, der ønsker at udtale sig til avisen.

Da Ugeavisen Esbjergs fotograf mandag var forbi for at tage et billede af det lukkede lokale, var udenlandske håndværkere i færd med at arbejde i lokalet. Så Joe & The Juice er der med sikkerhed ikke længere.

Body Shop lukker også
Også i Kongensgade 54 er der ophør. Her lukker The Body Shop nemlig, og butikschef Lisbet Grue Kjær, der har været bestyrer af butikken i godt 12 år, er ked af, at forretningen den 25. januar drejer nøglen for sidste gang.

- Jeg synes, det er mega ærgerligt for byen. Men det er sådan set meget enkelt. Vi tjener ikke det, som vi skal, og derfor lukker vi. Selvom Esbjerg er en stor by, så er der bare ikke det kundeflow, der skal til, for at vi kan få det til at blive rentabelt, siger Lisbet Grue Kjær.

Hun fortæller, at selvom hun udmærket ved, at folks forbrugsmønstre har ændret sig, og at nettet løber med en stor del af omsætningen, så er det i sidste ende byens befolkning, der skal hjælpe butikkerne igennem.

- Vi kan ikke leve af mange folk til Black Friday eller Late Night, hvor vi skal give store rabatter. Pengene skal tjenes en almindelig tirsdag i februar, og der mangler vi og andre butikker opbakning. Og så løber det mig altså koldt ned af ryggen, når jeg hører lokale personer sige, at de eksempelvis har taget en fridag i december for at klare alle juleindkøb i Kolding Storcenter, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce