Annonce
Ugeavisen Esbjerg

SOSU Esbjergs medarbejdere hitter i musikvideo

Musikvideoen er sat sammen af videohilsener fra alle skolens hjemsendte medarbejdere og klip af forsanger og lærer på Social og Sundhedsskolen Esbjerg, Maria Thulin, der går rundt i skolens corona-tomme gange og synger. Foto: Screendump

Fællesskab: "Hjertelig velkommen, her til hver og en. Sammen vil vi skabe, en fremtid der er din." Sådan lyder det i SOSU Esbjergs nye sang- og musikvideo, der på et døgn er blevet set af flere end 10.000 brugere på Facebook.

Musikvideoen er sat sammen af videohilsener fra alle skolens hjemsendte medarbejdere og klip af forsanger og lærer på Social og Sundhedsskolen Esbjerg, Maria Thulin, der går rundt i skolens corona-tomme gange og synger.

Videoen er aktuelt delt af 500 brugere, og i de mere end 150 kommentarer sangen har fået, kvitterer skolens elever og samarbejdspartnerne med stor begejstring. Den positive modtagelse glæder naturligvis Lisbeth Nørgaard, der er direktør på SOSU Esbjerg:

Annonce

- Det var meningen med det hele. Musik kan jo noget andet end ord. Vi plejer at søge fællesskabet her på stedet, det er en stor del af vores kultur. Vi håber, at sangen kan erstatte lidt af det fællesskab, der er gået tabt i den seneste lange periode, siger Lisbeth Nørgaard og fortsætter:

- SOSU-sangen er skrevet af alle skolens medarbejdere i samarbejde med sangskriver Anders Graae Lauritzen. Det foregik på et personaleinternat i 2019. Siden er det medarbejdere på skolen, der har stået for at indspille og arrangere sangen samt at klippe videoen, fortæller hun.

Og det hitter altså hos skolens elever. Så hvis der kommer en ny pandemi forbi, ved lærerne nu lidt om, hvilken boldgade de også kunne slå ind på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

NemByg cykelholdet på kursus i førstehjælp: Med de kilometer vi cykler om året, er spørgsmålet ikke, om der sker en ulykke igen, men hvornår

Ugeavisen Esbjerg

Fire dage i sadlen

Ugeavisen Esbjerg

Tilbage til barndommen

Ugeavisen Esbjerg

Patrick er i duoform

Annonce