Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Stilhed: Intet nyt om IKEA

Der var speciallavet bannere, da det i efteråret 2017 blev offentliggjort, at IKEA kom til Esbjerg.

IKEA lagde for over to år siden an til at rykke ind i Esbjerg. Så satte man det hele på pause, og siden har der været stille om den svenske møbelgigants indtog i byen. Det er der stadigvæk.

Annonce

Dette er på mange måder en historie om ingenting.

Sagen er nemlig, at der intet nyt er at fortælle i forbindelse med IKEAs indtog i Esbjerg, men det er selvfølgelig også en form for historie.
Under alle omstændigheder har flere spurgt os på redaktionen, om der ikke snart var nyt i forhold til den svenske møbelgigants indtog i Esbjerg, og det har vi tjekket op på.

Fra IKEAs Christian Mouroux Pedersen, der er såkaldt Country Communication Manager i IKEA Danmark, lyder det således:

- Jeg kan desværre ikke komme med noget nyt. I - ligesom vi - må væbne os med tålmodighed, men jeg garanterer, at vi melder noget ud så snart, at vi kan.

Det var tilbage i efteråret 2017, at vi kunne bringe nyheden om, at møbel- og boligindretningskæden kom til Esbjerg og forventede at åbne et 20.000 kvadratmeter stort varehus i 2021. IKEA havde købt en 50.000 kvadratmeter stor grund på Kjersing Ringvej i den nordlige del af Esbjerg, og varehuset ville blive IKEAs syvende i Danmark.

Sidste efterår meldte kæden så ud i en pressemeddelelse, at både eksterne og interne faktorer havde påvirket tidsplanen, og det nye varehus derfor var sat på pause.

Heller ikke hos Pedersen Gruppen, der har forestået salget af grunden, er der nyt at berette om.

- Vi ved desværre heller ingenting, så vi går - ligesom alle andre - spændt og venter på nyt, siger Maria Pedersen fra Pedersen Gruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce