Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Succes med forhindringer

Fanø Krogaard har fået en fin, fin start. Foto: Tue Sørensen
Det ny Fanø Krogaard er blevet taget godt imod af gæsterne, men der skal justeringer til.
Annonce

Virksomhed: - Det er træls at skulle sige nej, nej nej, men det er vi blevet nødt til flere gange, når folk har forsøgt at booke bord hos, siger Mette Hyttel, der er direktør for Fanø Krogaard.

Kroen åbnede i begyndelsen af juni, ligesom der blev slækket lidt på restriktionerne, og så væltede det ellers ind med reservationer på både værelser og bordbestillinger, ligesom der var flere, der gerne ville afholde festivas på kroen.

Og lige det der med det store rykind har allerede betydet, at man skulle revidere en anelse i den ellers så velplanlagte slagplan.


Man går til skranken og bestiller, og så ved man, at processen er i gang.

Mette Hyttel, Fanø Krogaard.


- Vi havde en ide om, at når der kom gæster, så kunne vi spotte dem og sætte os ned og lige tage godt imod dem. Det skulle så foregå det samme sted, hvor man ellers kommer med bestillinger på mad og drikke, og det var ikke hensigtsmæssigt, at man skulle stå og vente, mens andre skulle have kaffe. Så nu har vi lavet et andet sted, hvor det kan foregå, siger Mette Hyttel.

De mange gæster, der gerne vil spise inde som ude, har betydet, at man selv må gå til skranken for at bestille, det man skal have.

- Det har været svært at få det til at hænge sammen med personalet, der i forvejen har meget travlt, og i stedet for at gæsterne sidder der og ærgrer sig over, at det tager så lang tid at blive betjent, så går man til skranken og bestiller, hvad man skal have. Så ved gæsterne, at processen er i gang, og personalet får bedre tid til at sørge for at gæsterne får varerne. Sådan er der så meget, siger direktøren.

- Fanø Krogaard er allerede blevet et hit for folk, der vil holde fest, og det har trukket tænder.

Chefkokken Kasper Elmholdt Pedersen sidder og gaber diskret ved bordet. Gud forbyde, at det er journalistens spørgsmål, der er kedelige, men der har virkelig været travlt i køkkenet.

- Corona har betydet et større rykind, end vi havde regnet med, og det giver travlhed, og hertil kommer så de fester, vi har holdt. Det kan godt være, at det skal vi undlade i juli måned, siger han og kigger på Mette Hyttel, der nikker tilbage.

Annonce

Forlænge sæsonen

Sådan er det med nye ting. Man kan ikke planlægge sig ud af alt.

Når det så er sagt, så er begge to rigtigt tilfredse med, hvordan man er kommet i gang.

- Vi har satset på, at vi skal være et sted, hvor folk føler sig hjemme men også kan blive overraskede over hvad vi kan tilbyde. Vi vil gerne forlænge sæsonen, så den er længere end bare sommerperioden. Derfor satser vi også på, at firmaer, der skal holde møder eller mindre konferencer kigger i vores retning, når det skal planlægges. Vi synes selv, at vi har de flotteste rammer for inspirerende møder, og har deltagerne behov for at klare hovedet, så har vi jo den smukkeste natur lige udenfor døren, siger Hyttel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce