Annonce
Ugeavisen Esbjerg

To nye restauranter i Skolegade

Om alt går vel, så slår den japanske restaurant Lyokoi dørene op i begyndelsen af juni i de lokaler, der senest husede fiskerestauranten Kok & Kuller.

Gastro: Skolegade er efterhånden ved at omdanne sig til en regulær madgade.

I forvejen huser den centrale gade i Esbjerg midtby ganske mange spisesteder, og inden længe åbnes dørene til to nye.

Om alt går vel, så slår den japanske restaurant Lyokoi dørene op i begyndelsen af juni i de lokaler, der senest husede fiskerestauranten Kok & Kuller. Hos Lyokoi ligger specialet i sushi og "all-you-can-eat" koncept samt a la carte, men også andre mindre retter fra det japanske køkken vil det være muligt at få.

Restaurantkæden India Royale, der som navnet indikerer byder på indisk mad, slår også - er også - om alt går vel - klar med åbning i juni måned. India Royale åbner i Skolegade 45, der senest havde Middelfart Sparekasse som lejer.

Dermed får Skolegade altså to nye restauranter. I forvejen ligger Rankin Park, Madklubben, Frankies Pizza, Namaste, Sands, Industrien, Kings, Bones og flere andre spisesteder i gaden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Svingdøren på Fanø

Ugeavisen Esbjerg

Professor: Det er en kreativ omgåelse af udbudsreglerne, som vi ikke ser så ofte, fordi man som offentlig myndighed normalt gør sig umage med at følge reglerne

Annonce