Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Udvalgsformand i ME-sagen: Jeg genkender det slet ikke

Annonce

Ugeavisen Esbjerg har været i dialog med jobcenterchef Pia Damtoft om den tidligere ansattes kritik af tonen på Jobcentret i forbindelse med ME-sagen fra Fanø.

Pia Damtoft har imidlertid ikke ønsket at udtale sig til avisen, men det vil Henrik Vallø, der er formand for Social og Arbejdsmarkedsudvalget, gerne. Han tager Pia Damtoft i forsvar og kan på ingen måde genkende det billede, som den tidligere ansatte på Jobcentret giver udtryk for.

- Jeg har aldrig hørt Pia Damtoft bruge sådan et udtryk, som den tidligere ansatte refererer i jeres artikel. Jeg tror simpelthen ikke på, at det er rigtigt. Jeg har i det hele taget aldrig hørt en dårlig tone på Jobcentret, og jeg kommer der jævnligt, fortæller Henrik Vallø og tilføjer:

- Jeg har selv haft en anden holdning til sagen om ME-syge Marie Louise (Ilsøe Gustavussen, red.) end Jobcentret, men det handler det ikke om. Jobcentret skal følge nogle regler, og det har det gjort.

Vil vende det
Henrik Vallø vil ikke umiddelbart undersøge sagen nærmere, men siger dog:

- Jeg genkender slet ikke det billede, der tegnes fra den tidligere ansatte. Men jeg kommer som sagt ofte på Jobcentret, så jeg vil naturligvis vende det dernede.

Henrik Vallø fortæller desuden, at han personligt er glad for, at Marie Louise Ilsøe Gustavussen endelig har fået tilkendt førtidspension.

- Det er en sag, der berører mig dybt, for Marie Louise er virkelig syg. Jeg har selv besøgt familien og er utrolig glad for, at hun nu har fået førtidspension. I det hele taget er jeg glad for, at Ugeavisen Esbjerg har kastet lys på sagen og ME sygdommen i al almindelighed. Det har der været behov for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce