Annonce
Ugeavisen Esbjerg

Udvalgsformand: Marbæk-planen lever

Annonce

Mens Marbæk-planen fra den ene side af byrådssalen meldes død, så mener formanden for teknik- og byggeudvalget Søren Heide Lambertsen (V) det stik modsatte.

- Jeg synes, vi er nået til en løsning, hvor vi får åbnet for biltrafik samtidig med, at vi får en fredeliggørelse af Marbæk, siger Søren Heide Lambertsen med henvisning til, at der stadig vil være bomme i Marbæk i fremtiden.

Og så forklarer han, hvorfor der nu bliver åbnet for flere biler i området.

- Der var nogle elementer i forhold til den store fredeliggørelse, der ikke fungerede efter hensigten, for den gav mange blinde veje. Det element fungerede ikke, fordi vejene er så smalle, at to biler ikke kan krydse hinanden, forklarer han og undrer sig over kritikken fra borgerne, der føler sig til grin.

- Jeg har to gange været til borgermøder. Så borgerne har haft en chance for at blive hørt. Jeg har både stået ansigt med kritikere og elskere af bommene, siger Søren Heide Lambertsen, der især ærgrer sig over kritikken fra Cyklistforbundet.

- Jeg er lidt ked af cyklistforbundets kritik. I dag kan du jo ikke cykle på meget af den strækning, der er lukket, så jeg synes, forholdene for cyklister bliver bedre, siger han med henvisning til planerne om at lave en sti til blandt andet cyklister.

I forhold til kritikken fra byrådskollegerne undrer han sig over timingen.

- Det er billigt at komme bagefter, så kunne man være kommet på banen tidligere. Vi ramte et sted, hvor der var politisk enighed, og det gik vi så ud og meldte. Hvis jeg skal være ærlig, har jeg jo stort set været den eneste, der har holdt igen med at åbne bomme. Jeg har jo kæmpet for, at alle bommene ikke skulle åbnes, siger Søren Heide Lambertsen.

CITAT: Havde jeg haft flertal i kongeriget Esbjerg havde det været anderledes, men jeg kan godt se mig selv i aftalen.
Søren Heide Lambertsen (V), formand for teknik- og byggeudvalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Kandidat: Hende kan man have tillid til

Annonce