Annonce
Frank Hansen udviklede over flere år et alkoholforbrug, der blev så massivt, at det til sidst kom ud af kontrol. Han erkender i dag, at han er alkoholiker, men efter hårdt arbejde og en vilje til at være der for sin familie, kan han i dag kalde sig ædru alkoholiker.
Ugeavisen Esbjerg

Frank og flasken: En helt almindelig alkoholiker

Det begyndte med et normalt forbrug i festlige sammenhænge, men over årene blev Franks alkoholindtag til et overforbrug. Og havde det ikke været for hans kone, var det endt med et decideret misbrug. Alt imens passede Frank sit gode arbejde, kørte ungerne til fodboldtræning og ordnede haven.

Annonce
  • Frank Hansen udviklede over flere år et alkoholforbrug, der blev så massivt, at det til sidst kom ud af kontrol. Han erkender i dag, at han er alkoholiker, men efter hårdt arbejde og en vilje til at være der for sin familie, kan han i dag kalde sig ædru alkoholiker.
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Esbjerg

Hvornår er jeg blevet for gammel til floor?

Ugeavisen Esbjerg

Kære voksne, I kan ikke være det bekendt: Opfør jeg som voksne og forsøg i det mindste at huske, hvordan det var at være barn

Ugeavisen Esbjerg

Kübra var lige blevet færdig med sin eksamen, da hun fik et vildt opkald: - Vi vil gerne give dig 50.000 kroner

Ugeavisen Esbjerg

Får du også dagligt et kæmpe chok over din skærmtid?: Så prøv at gøre din skærm sort/hvid - det er dødssygt, men det er meningen

Ugeavisen Esbjerg

Er børnene i Danmark godt nok rustet til fremtiden?

Ugeavisen Esbjerg

Det ser slet ikke så sort ud for byens musikelskere

Annonce