Gymnasieelever havde madspild på skemaet
De sidste to uger har elever på Grenaa Gymnasium arbejdet med at udvikle innovative løsninger, der kan få forbrugere og supermarkeder til at mindske madspildet. Det sker som led i FDB?s Grønne Idépris, der sammen med Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise, inviterer unge over hele landet til at dyste ved at indsende deres mest kreative og nytænkende idéer og dermed give deres bud på, hvordan vi kan bruge mere og smide mindre ud. Under overskriften ?mad til i morgen? har 13 elever på Grenaa Gymnasium arbejdet med løsningsmodeller til at reducere madspild både derhjemme og i supermarkedet. De to bedste idéer fra Grenaa Gymnasium indstilles til konkurrencen, hvor et dommerpanel vil kåre tre finalister og finde den endelige vinder den 20. november ved et stort finalearrangement. Hele 36 skoler har tilmeldt sig projektet og hos FDB har man store forventninger til de unge:
Mest læste
-
Byens største butik af sin slags lukker midlertidigt: Der sker en markant forandring
-
Butikslokale får nyt liv: Nu får du for en stund stof og garn til spotpriser
-
Der er ingen cola og ingen pepperoni-pizza - men ny restaurant har alligevel fået flyvende start
-
De første gæster ventede i kø før åbning: Nu har Kolding fået endnu en McDonalds-restaurant
-
Kom med indenfor i byens nye, store ostebutik: - Det er gået over alt forventning