Annonce
forside

Gymnasieelever havde madspild på skemaet

De sidste to uger har elever på Grenaa Gymnasium arbejdet med at udvikle innovative løsninger, der kan få forbrugere og supermarkeder til at mindske madspildet. Det sker som led i FDB?s Grønne Idépris, der sammen med Fonden for Entreprenørskab – Young Enterprise, inviterer unge over hele landet til at dyste ved at indsende deres mest kreative og nytænkende idéer og dermed give deres bud på, hvordan vi kan bruge mere og smide mindre ud. Under overskriften ?mad til i morgen? har 13 elever på Grenaa Gymnasium arbejdet med løsningsmodeller til at reducere madspild både derhjemme og i supermarkedet. De to bedste idéer fra Grenaa Gymnasium indstilles til konkurrencen, hvor et dommerpanel vil kåre tre finalister og finde den endelige vinder den 20. november ved et stort finalearrangement. Hele 36 skoler har tilmeldt sig projektet og hos FDB har man store forventninger til de unge:

Alt for meget mad ender i affaldscontaineren.13 elever på Grenaa Gymnasium har arbejdet på, hvordan vi kan mindske madspildet. Foto: Kim Haugaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce