Annonce
Frederiksberg

Ældrerådet: Har i årevis argumenteret for eksternt tilsyn

Henning C. Hansen, ældrerådet Frederiksberg
Annonce

Læserbrev: Der er desværre alt for få medborgere der slår op på Ældrerådets hjemmeside. Her finder man både referater samt Høringssvar.

I den aktuelle debat om tilsyn på plejehjem må det være særdeles relevant at henvise til Ældrerådets Høringssvar af 20.maj 2020, hvor rådet kraftigt argumenter for eksternt tilsyn - netop for at imødegå utilsigtede / misvisende konklusioner af det kommunale tilsyn.


Mon ikke den igangværende debat får det politiske flertal til at genoverveje Rådets anbefaling, som i øvrigt også på det seneste også er blevet udtrykt af Ældresagen


I første omgang er Rådets anbefaling blevet politisk afvist, idet kun Soc.Dem. og SF støttede anbefalingen. Mon ikke den igangværende debat får det politiske
flertal til at genoverveje Rådets anbefaling, som i øvrigt også på det seneste også er blevet udtrykt af Ældresagen.

Det er ligeledes værd at gøre opmærksom på Ældrerådets Høringssvar af 21. februar 2020 vedr. Frederiksbergstragien, hvor Rådet blandt andet anbefalede at der blev langt mere fokus på begrebet tilgængelighed. Dette blev imødekommet, og fremgår nu i den endelige vision af Frederiksbergstratigien.

Henvisningerne stopper her, men læs selv videre på Ældrerådets Hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Debat

Påtvunget uønsket musik i 31 dage

Annonce