Annonce
Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Annonce
Tema

FrederiksbergLIV og Hus Forbi i samarbejde: Frivillig er hjemløs i 72 timer i den gode sags tjeneste

Man kan fryse, man kan være sulten, eller man kan trænge til et toiletbesøg. Man kan blive våd i regnvejr, og man kan have svært ved at finde et trygt sted at sove.

112

Politi efterlyser tricktyve: Udgav sig for at være fra Kræftens Bekæmpelse

Søndag sidst på eftermiddagen bankede to kvinder på hos en beboer på Henrik Ibsens Vej på Frederiksberg. Med sig havde de en indsamlingsbøsse, der lignede den fra Kræftens Bekæmpelse. Beboeren hentede penge i stuen, og da kvinderne var gået, bemærkede han, at flere af hans ting var blevet stjålet.

Trafik

Borger om nedlagt fodgængerfelt på Godthåbsvej: - Det er en tosset beslutning

Frederik Madsen undrede sig godt og grundigt, da han en dag skulle krydse Godthåbsvej ud for nummer 177 og så, at der pludselig ikke længere var et fodgængerfelt. Tilbage var kun en helle.

Annonce
Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Annonce
Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Annonce
skole

Forældre om droppet klassesammenlægning: Hvad med vores børn på de andre skoler?

- Der skal være ro om børnenes skolegang. Det er ingen hemmelighed, at børnene har haft et svært år på grund af corona, både fagligt og socialt. Så derfor er en klassesammenlægning ikke det rigtige lige nu.

Trafik

DSB undrer sig: Folk bruger sjældent de gratis cykelpumper

København er en rigtig cykelby, og en del af det indebærer, at ens cykel kan blive flad. Sker det i nærheden af en S-togsstation, er der en god chance for, at du gratis kan få luft i dækket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce