Annonce
Kendt på Frederiksberg

Camille Jones: Jeg er på 'hej, hvordan går det' nede i Rema

Camille Jones. Foto: Bo Børresen
Annonce

Færdiggør sætningerne ...

Det, der optager mig mest lige nu, er ... min seneste udgivelse 'Inde i en tåre', som er en ep med seks sange på dansk. Derudover er jeg startet som kreativ musikchef på Frederiksberg Mad-& Kulturhus og er ved at lægge koncertprogrammet for 2021.

Jeg kan absolut ikke ... lave restriktioner for mig selv. Der er ikke noget, jeg ikke må. I det sekund jeg siger til mig selv, at jeg ikke må drikke vin, spise chokolade, eller hvad det nu måtte være af nytårsfortsæt, jeg har gang i, så er det det absolut eneste, jeg har lyst til.

Hvis jeg blev borgmester, var det første, jeg ville vedtage ... at der skulle laves et tegneskole på elværket, som jeg kan kigge på det fra min altan. Det er den smukkeste store bygning, som jeg ville elske at omdanne til en slags kunstcenter for børn og unge - og voksne for den sags skyld.

Det bedste ved Frederiksberg er ... at det er et lille lokalsamfund. Jeg har min lokale stamkaffebar 'Pauseriet' på Vodroffsvej, hvor jeg har opbygget et rigtig fint venskab med ejerne, Torben og Vanessa, og jeg er på 'hej, hvordan går det' med medarbejderne i Rema 1000 ved Forum.

Camille Jones i Frederiksberg Mad- & Kulturhus, hvor hun er musikchef. Foto: Bo Børresen

Det menneske, jeg beundrer mest, er ... ikke én bestemt, men derimod mange personer, venner og kollegaer, som jeg beundrer for noget forskelligt. Det er de mennesker, som er i mit liv, der inspirerer mig og får mig til at rykke mig som menneske.

Jeg bliver glad, når ... jeg mærker, jeg lever, der er fremdrift, og jeg udretter noget. Men det gør mig også glad at have en stille og rolig lørdag morgen med min søn, hvor vi bygger Lego, hører musik og ingen planer har. Nogen gange kan så simpel en ting fylde mig med en lykkefølelse.

Jeg bliver ked af det, når ... jeg som forælder ikke synes, jeg slår til. Når jeg er utålmodig over for min søn og glemmer, at det er helt normalt, at en dreng på seks år lige skal have tingene at vide at par gange, før han gør dem..

Hvis jeg skulle bagtale mig selv, ville jeg sige ... hold kæft, hun snakker meget!

Camille Jones

Født 25. juni 1973 (47 år)

Har boet på Frederiksberg siden 2011

Bor alene med sønnen Eddie Bo (6 år)

Sanger og sangskriver, storhittede internationalt med 'The Creeps' i 2007 (i en remixversion af Fedde le Grand), aktuel med ep'en 'Inde i en tåre', indehaver af Home Concerts og kreativ musikchef på Frederiksberg Mad- & Kulturhus

Mit bedste klimaråd er ... en simpel ting som at genbruge indkøbsposer, tænke over vores plastikforbrug eller noget større som at udskifte bilen til en elbil. Men ellers er mit råd, at man skal investere bæredygtigt og klimavenligt.

I mit køleskab har jeg altid ... soya, citroner og syltede rødløg (fordi de smager godt på næsten alt).

Det gode liv er ... når jeg er på Anholt i sommerferien med min søn og vores venner. Vi sover i telt, morgenbader i havet og laver mad i det fri. Vi slapper fuldstændig af, og det føles som om tiden står stille, alt imens den flyver af sted.

Jeg trænger til ... at komme ud og rejse. Jeg er nok ikke den eneste, men jeg trænger virkelig til at se solen og mærke varme eller sneen. Whatever, bare det er et sted, jeg kan kalde sydpå.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Debat

Flere grønne gavle, tak

Annonce