Annonce
Frederiksberg

DEBAT: Politikerne overholder ikke deres egen politik

Svend Erik Sørensen, der er ny borger på Frederiksberg, er utilfreds med kommunens handlinger på trafikområdet. - Foto: Martin Sørensen
Annonce
Annonce

Svend Erik Sørensen

Platanvej 22A

Som ny borger på Frederiksberg undrer det mig, at politikerne ikke overholder deres egen politik og kommunens demokratisk vedtagne planer.

At fælde ni (!) gamle træer på en kort vej (Platanvej) er stik imod kommunens miljøpolitik, hvor det er et mål at bevare de ældre træer. Gælder politikken ikke for Platanvej? Er der planer om træfældning andre steder i kommunen for at give plads til biler?

Det ser heller ikke ud til, at alle politikere respekterer den demokratisk vedtagne Trafik- og Mobilitetsplan. Heraf fremgår det, at der på kommunens trafikveje skal være cykelstier inden udgangen af 2020, og at fortovene på mindre trafikveje (som fx Platanvej) skal have en bredde på 2,5 meter.

Hvordan kan By- og Miljøudvalget så beslutte, at fortovene på Platanvej nu skal gøres smallere og kun være 1,8 meter? I andre kommuner skal de kommunale planer overholdes. Hvorfor mener politikerne i By- og Miljøudvalget, at dette ikke gælder for Frederiksberg?

Annonce
Annonce
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce