Annonce
Debat

Det giver ingen mening at omlægge pladsen foran Zoo

- Hvorfor har der ikke været en høring om dette forslag? Jeg kender ingen der synes, at det er et godt forslag, skriver Klaus Folmann i dette indlæg. Foto: København Zoo

Læserbrev: I dagspressen kan man læse, at kommunalbestyrelsen arbejder med omlægning af pladsen foran ZOO og betydelig indsnævring af vejen foran Zoo. Projektet vil desuden medføre lejlighedsvise vejspærringer foran ZOO. Et projekt til 9 mio.

Hvorfor har der ikke været en høring om dette forslag? Jeg kender ingen der synes, at det er et godt forslag.


Selvom vi er mange der er glade for vores ZOO, så må vi nok erkende, at vores ZOO vil forsvinde indenfor de næste 10 til 20 år

Klaus Folmann


Hvorfor skal borgerne lide med sådanne dyre forslag, når kommunalbestyrelsen arbejder med besparelser på affaldstømning, besparelser der medfører meget tidligt affaldstømning om morgenen fra klokken 5,30? Vi vil have veje, der er til at komme frem på, og vi vil have ro om morgenen. Affaldstømning fra kl. 8 til kl. 20 er hvad borgerne vil have.

Selvom vi er mange der er glade for vores ZOO, så må vi nok erkende, at vores ZOO vil forsvinde indenfor de næste 10 til 20 år. Det taler også imod projektet.

Projektet med vejindsnævringer og vejspærringer er heller ikke bæredygtigt. De planlagte afbrydelser og forsinkelser af trafikken, vil bevirke øget forurening.

Det er sørgeligt hvis politikerne gennemfører forslaget mod borgernes ønske.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Klumme

Barnets 10 bud

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Skal vi glæde os til byens nye vandværk?

Debat

Fri os for granitfliser

Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Annonce