Annonce
Butiksliv

Du kan stadig komme en tur i Paradiss

På trods af til salg-skiltene er der ikke tale om, at sexshoppen Paradiss lukker. En del af forretningen er dog blevet lejet ud til en anden virksomhed, der åbner i løbet af foråret. Foto: Julie Stougaard

Måske har du været indenfor. Eller måske har du blot betragtet de festligt udklædte mannequinner i vinduet på Gammel Kongevej 95, når du er gået forbi. Sexshoppen Paradiss har efterhånden ligget på adressen i 27 år, og det bliver den tilsyneladende ved med. For på trods af til salg-skiltene i vinduerne, er forretningen ikke ved at lukke. Det fortæller indehaver Mogens Fannucchi.

- Jeg har udlejet en tredjedel af forretningen til en anden virksomhed, for jeg havde 570 kvadratmeter, og det er meget plads bare til en sexshop. Så nu er der cirka 400 kvadratmeter tilbage, siger han.

Annonce

En hemmelighed lidt endnu

Hvad det er for en ny virksomhed, der får adresse på Gammel Kongevej 95, må endnu ikke afsløres. Vi må til gengæld godt skrive, at Paradiss har åbent både torsdag, fredag og lørdag i påsken, og at der er 20 procent rabat på alt i butikken i hele april

- Og vi har stadig det samme udvalg som før, og det er endda blevet meget større, for vi har fået 500 nye varenumre de seneste to måneder, så der er masser at vælge i mellem, siger Mogens Fannuchi.

Paradiss åbnede på Gammel Kongevej i november 1994.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce