Annonce
Byudvikling

Frederiksberg Boligfond skifter Privatbo ud med DEAS

Den Sønderjyske By er en af de bebyggelser, som fremover skal administreres af DEAS. Foto: Bo Børresen
Frederiksberg Boligfond og ti københavnske fonde har valgt DEAS til at overtage administrationen af fondenes ejendomme. PrivatBo forventes likvideret.

Frederiksberg Boligfond og de ti københavnske fonde, der tilsammen ejer 29 boligejendomme med 4.500 lejligheder på Frederiksberg og i København, har valgt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS A/S som deres fremtidige samarbejdspartner.

Dermed overtager DEAS alt administrativt arbejde fra PrivatBo, som er ejet af de 11 fonde, og som hidtil har administreret fondenes ejendomme.

Mens de ti københavnske fonde ejer hver én større udlejningsejendom beliggende i Københavns Kommune, så ejer Frederiksberg Boligfond hele 19 udlejningsejendomme på Frederiksberg - heriblandt Den Sønderjyske By.


Vi ønsker at koncentrere bestyrelsesarbejdet i den enkelte fond om fondens formål frem for at eje et administrationsselskab.

Flemming Brank


Fondene ønsker fremover at koncentrere sig om fondsarbejdet til gavn for ejendommene og beboerne, udtaler bestyrelsesformand i Frederiksberg Boligfond, Flemming Brank, i en pressemeddelelse:

- Vi har sat stor pris på de mange år med ejerskab af PrivatBo, men fondene ønsker at koncentrere bestyrelsesarbejdet i den enkelte fond om fondens formål frem for at eje et administrationsselskab, siger Flemming Brank og fortsætter:

- En række forhold som for eksempel udviklingen inden for it og digitalisering, bæredygtighed og øget kompleksitet i lovgivning taler for at vælge en ekstern samarbejdspartner, der har den fornødne kritiske masse til at servicere fondene i en tiltagende kompleks verden.

Annonce

Medarbejdere følger med

I samarbejde med ledelsen i PrivatBo er DEAS i gang med at planlægge overtagelsen af opgaven, som forventes at ske inden sommerferien. I forbindelse med aftalerne overtager DEAS ansvaret for de 64 medarbejdere, der i dag er beskæftiget hos PrivatBo og i fondene samt driften af de 14 lokale ejendomskontorer.

- Jeg er rigtig stolt over, at fondene har valgt DEAS-teamet som fremtidig samarbejdspartner. Jeg glæder mig både til at byde PrivatBos medarbejdere velkommen og til samarbejdet med de mange beboere, siger administrerende direktør i DEAS, Henrik Dahl Jeppesen.

Planen er, at de administrative medarbejdere snarest muligt skal flytte sammen med de øvrige DEAS-medarbejdere på kontoret på Frederiksberg. Medarbejderne, der er tilknyttet ejendomskontorerne, fortsætter uændret.

- Det har været afgørende for os i valget af DEAS, at vores dygtige og loyale medarbejdere hos PrivatBo og i fondene får en både tryg og spændende fremtidig arbejdsplads, fastslår Flemming Brank.

PrivatBo har alene de 11 boligfonde som kunder, og selskabet forventes derfor likvideret efter overdragelsen til DEAS.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce