Annonce
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Jan Mikkelsen foran sin nye forretning på Godthåbsvej. Pr-foto
Onsdag 15. juli dirker Jan Mikkelsen låsen op til en ny forretning i nyistandsatte lokaler, men med en lang tradition inden for faget. Frederiksberg Låse er en sammenlægning af tre låseforretninger.
Annonce

En låseforretning på Godthåbsvej 58. Det er der sådan set ikke noget nyt i. I mere end 50 år har adressen rummet en låseforretning. Det nye er, at det er Jan Mikkelsen og hans personale, der tager imod, og at det står 'Frederiksberg Låse' på facaden.

Frederiksberg Låse blev grundlagt tidligere i år efter en sammenlægning af Jan Mikkelsens 'A-Z Snedker & Låseservice', 'Bryggens Låse' samt 'Frederiksberg Laaseservice'. Sidstnævnte kender kunderne på Godthåbsvej for den karakteristiske gule facade i nummer 58.

56-årige Jan Mikkelsen stiftede 'A-Z Snedker & Låseservice' i 1988. Fem år senere flyttede han fra Køge til Frederiksberg. I 1994 lejere Jan Mikkelsen nogle små lokaler på Ingemannsvej, hvorfra han drev A-Z de næste tre år. I 1997 var det så tid til at flytte til nogle større lokaler på Rolfsvej 18.

Frederiksberg Låse-direktør Jan Mikkelsen foran butikken på Godthåbsvej. Foto: Bo Børresen

Her har 'A-Z Snedker & Låseservice' holdt til siden. I 2016 opkøbte Jan Mikkelsen 'Bryggens Låse, der på det tidspunkt havde eksisteret i otte år. Det var imidlertid intet sammenlignet med det mere end 50 år gamle 'Frederiksberg Laaseservice', som Jan Mikkelsen overtog tidligere i år.

Annonce

Halvt års renovering

Med opkøbet af 'Frederiksberg Laaseservice' fulgte dels et kundekartotek indeholdende kunder med årtiers kundeloyalitet og dels forretningslokalerne med den karakteristiske gule facade på Godthåbsvej 58.

Det seneste halve års tid har Jan Mikkelsen og hans team renoveret og opgraderet lokalerne på Godthåbsvej, så de i dag fremstår moderne og fremtidssikrede. Onsdag 15. juli er første dag, hvor Jan og kompagni byder kunderne indenfor.

Foruden direktør Jan Mikkelsen tæller Frederiksberg Låse for nuværende syv ansatte: En servicechef, en overmontør, tre montører, en lærling og en bogholder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Løftet pegefinger

Københavns Politi inden udsigt til hedebølge: Vi er nødt til at stramme skruen

Debat

Opkald plads efter Bent Fabricius-Bjerre

Debat

Nye målebånd til kommunen

Læserbrev

Glem ikke p-pladser ved rådhuset

Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Annonce