Annonce
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Jan Mikkelsen foran sin nye forretning på Godthåbsvej. Pr-foto
Onsdag 15. juli dirker Jan Mikkelsen låsen op til en ny forretning i nyistandsatte lokaler, men med en lang tradition inden for faget. Frederiksberg Låse er en sammenlægning af tre låseforretninger.

En låseforretning på Godthåbsvej 58. Det er der sådan set ikke noget nyt i. I mere end 50 år har adressen rummet en låseforretning. Det nye er, at det er Jan Mikkelsen og hans personale, der tager imod, og at det står 'Frederiksberg Låse' på facaden.

Frederiksberg Låse blev grundlagt tidligere i år efter en sammenlægning af Jan Mikkelsens 'A-Z Snedker & Låseservice', 'Bryggens Låse' samt 'Frederiksberg Laaseservice'. Sidstnævnte kender kunderne på Godthåbsvej for den karakteristiske gule facade i nummer 58.

56-årige Jan Mikkelsen stiftede 'A-Z Snedker & Låseservice' i 1988. Fem år senere flyttede han fra Køge til Frederiksberg. I 1994 lejere Jan Mikkelsen nogle små lokaler på Ingemannsvej, hvorfra han drev A-Z de næste tre år. I 1997 var det så tid til at flytte til nogle større lokaler på Rolfsvej 18.

Annonce
Frederiksberg Låse-direktør Jan Mikkelsen foran butikken på Godthåbsvej. Foto: Bo Børresen

Her har 'A-Z Snedker & Låseservice' holdt til siden. I 2016 opkøbte Jan Mikkelsen 'Bryggens Låse, der på det tidspunkt havde eksisteret i otte år. Det var imidlertid intet sammenlignet med det mere end 50 år gamle 'Frederiksberg Laaseservice', som Jan Mikkelsen overtog tidligere i år.

Halvt års renovering

Med opkøbet af 'Frederiksberg Laaseservice' fulgte dels et kundekartotek indeholdende kunder med årtiers kundeloyalitet og dels forretningslokalerne med den karakteristiske gule facade på Godthåbsvej 58.

Det seneste halve års tid har Jan Mikkelsen og hans team renoveret og opgraderet lokalerne på Godthåbsvej, så de i dag fremstår moderne og fremtidssikrede. Onsdag 15. juli er første dag, hvor Jan og kompagni byder kunderne indenfor.

Foruden direktør Jan Mikkelsen tæller Frederiksberg Låse for nuværende syv ansatte: En servicechef, en overmontør, tre montører, en lærling og en bogholder.

Annonce
Alarm112

To såret i slagsmål med knivstik: Politiet beder om eventuelle videooptagelser

Annonce
Alarm112

33-årig kokainchef idømt 16 års fængsel for indsmugling

Annonce
Indland

Ny girafunge er kommet til verden i Københavns Zoo

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Zoologisk Have opgiver parring for i år: Fremmed panda-urin var ikke nok

Indland

Parringssæson på vej: Med importeret urin håber Zoo på pandababy

Alarm112

Politiet søger vidner: Video viser formodet gerningsmand på cykel efter skyderi

Annonce