Annonce
Butiksliv

Hæder: Irma Codanhus er landets bedste

Irma Codanhus Årets Butik 2020. Pr-foto

Irma Codanhus er kåret til Årets Irma Butik 2020. Butikken på Gammel Kongevej 64 er udnævnt på baggrund af målinger af kundernes tilfredshed, en vurdering af butikkens daglige standard, den samlede indkøbsoplevelse og udviklingen i resultaterne.

Butikken har længe været et af Irmas flagskibe, men efter en modernisering i efteråret 2019, er tilfredsheden og resultaterne yderligere forbedret.

Irma Codanhus ledes af butikschef Steen Mortensen, der med sit team har fået skabt en butik der trods sin strøgplacering er blevet det foretrukne indkøbssted for beboerne i bydelen.

Annonce

- Vi er gået fra at være et supermarked til nu at være et urbant supermarked, hvor vi har både convenience-produkter (hurtigretter, red.) til den lille sult på vejen og produkter, der blot skal tages med hjem og varmes. Dette har virkelig vundet ind hos forbrugerne de senere år, siger Steen Mortensen.

Irmas salgsdirektør, Morten Vedel, er begejstret:

- Irma Codanhus er en butik, der altid er inspirerende, og hvor kunderne mødes af medarbejdere, der er serviceorienterede og dygtige. Det er en mønsterbutik, som vi er meget stolte af i kæden.

Med kåringen til Årets Butik 2020 følger en kontant præmie på 20.000 kroner, som medarbejderne har fået overrakt i denne uge.

_

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Dødsbilist anker ikke dom om uagtsomt drab på femårig

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Alarm112

Sygeplejerskestuderende filmede i smug: Dømt til behandling for sine krænkelser

Annonce
Forsiden netop nu
Alarm112

Anklager: Meget på spil i sag om dødsulykke med barn

Alarm112

Kørte femårig pige ihjel: Straffes med seks års fængsel

Mest læste

Alarm112

20-årig dømt for stribevis af voldtægter og dødstrusler

Seneste nyt

Indland

Mere natteliv og farvel til mundbind om lidt: De fleste restriktioner er udfaset i september

Annonce