Annonce
Navne

Hæder: Tre medarbejdere og en skoleleder fik Columbusæg til frokost

Lindehusets tre medarbejdere, Christina Rubner Andersen, Huyla Haymana og Suzana Kiplingder, får den glade nyhed fra borgmester Simon Aggesen (K). Pr-foto: Frederiksberg Kommune
Skoleleder Brian Jørgensen fra Tre Falke Skolen og Christina Rubner Andersen, Huyla Haymana og Suzana Kipling fra daginstitutionen Lindehuset modtog fredag årets Columbusæg for deres store arbejde for byens børn.
Annonce

Hvert år hædrer Frederiksberg Kommune medarbejdere, som har gjort en særlig indsats i kommunens institutioner og skoler, med prisen Columbusæg. På grund af coronasituationen måtte årets overrækkelse finde sted virtuelt.

Borgmester Simon Aggesen (K) overrækker et Columbasæg virtuelt til Tre Falke Skolens leder, Brian Jørgensen. Pr-foto: Frederiksberg Kommune

Overrækker var traditionen tro byens borgmester. Fra borgmesterkontoret bag computerskærmen sagde Simon Aggesen (K):

- Når kommunalbestyrelsen uddeler Columbusæggene, så er det for at vise, hvor vigtigt et arbejde, der udføres ude på skoler og institutioner. Alle byens børn skal have en god og tryg hverdag med masser af læring og gode oplevelser. Priserne er til for at hylde de medarbejdere, der sikrer det, og som gør en kæmpe forskel hver eneste dag.

Annonce

Engagement

Skoleleder Brian Jørgensen fik et Columbusæg for sit store og engagerede arbejde med at skabe trivsel for alle. Netop trivslen er meget vigtig, betoner formand for Frederiksberg Kommunes undervisningsudvalg, Michael Vindfeldt (S):

- Brian er en utrolig engageret leder, som brænder for arbejdet, og som kender alle skolens elever. Han går forrest, når det handler om at skabe en rummelig og anerkendende kultur, og han er god til at skabe forbindelse mellem eleverne og verden udenfor - ikke mindst erhvervslivet.


De tre medarbejdere rummer forældre på en kompetent og kærlig måde.

Laura Lindahl (LA)


I daginstitutionen Lindehuset på Finsensvej var det tre medarbejdere, Christina Rubner Andersen, Huyla Haymana og Suzana Kipling, der modtog Columbusægget for deres helt særlige indsats med at skabe det gode forældresamarbejde.

Om dem siger formand for Frederiksberg Kommunes børneudvalg, Laura Lindahl (LA):

- Medarbejderne er med til at skabe trygge og gode rammer for både børn og forældre. Der er endda forældre, der siger om dem, at de gør dem til bedre forældre. De tre medarbejdere rummer forældre på en kompetent og kærlig måde, og de kan tale med forældrene - også om de svære ting.

Annonce

Uddelt siden 2005

Prisoverrækkelsen var en overraskelse for modtagerne, da byens borgmester pludselig dukkede op på skærmen. Med de to Columbusæg følger to gange 10.000 kroner.

Alle kan indstille medarbejdere og ledere til prisen, og Frederiksberg Kommunalbestyrelse vælger de endelige modtagere blandt de indstillede. Columbusæggene har været uddelt siden 2005.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Flere grønne gavle, tak

Annonce