Annonce
Byudvikling

Historisk ejendom skifter hænder: El-virksomhed sælger efter små 100 års virke

Dronning Olgas Vej 31 består af 216 kvadratmeter bolig, 240 kvadratmeter erhverv og 228 kvadratmeter kælder. Kontiki Ejendomme-koncernen, der har købt den velvoksne ejendom, har planer om at opdele den i ejerlejligheder. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech

Gennem tre generationer og knap 100 år har C.O. Olver El-anlæg udført el-opgaver for virksomheder og private. De seneste 50 år er virksomheden blevet drevet fra Dronning Olgas Vej 31.

Nuværende indehaver Carsten Olver er gået på pension og har besluttet at sælge både el-virksomheden og ejendommen. Via EDC Erhverv Poul Erik Bech har man fundet en køber i skikkelse af Kontiki Ejendomme-koncernen, der har købt den velvoksne ejendom med planer om at opdele den i ejerlejligheder.

Carsten Olver fortæller:

- Min farfar var med til at stifte C.O. Olver El-anlæg i 1925, så det har altid været en del af mit liv. Jeg har i årene drevet forretningen fra Dronning Olgas Vej, så både virksomheden og ejendommen har stor betydning for vores familie og har givet os mange gode minder. Derfor var det selvfølgelig med blandede følelser, at jeg traf beslutningen om at sælge, siger han og tilføjer:

- Vi har dog haft god tid til at vænne os til tanken, da det ikke har ligget i kortene, at andre i familien skulle overtage, og jeg selv har været mere og mere klar til pensionisttilværelsen. Nu er ejendommen solgt, og jeg har påbegyndt forhandlingerne om at sælge virksomheden.

Ejendommen på Dronning Olgas vej 31 består af 216 kvadratmeter bolig, 240 kvadratmeter erhverv og 228 kvadratmeter kælder. Grundarealet er på 519 kvadratmeter.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stakkels Frederiksberg Allé

Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce