Annonce
Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

Helle Sjelle foran Voss Blomster på Peter Bangs Vej. Pr-foto
Annonce

Læserbrev: Det var med stor glæde, at jeg læste Frederiksberg Bladets leder med opfordringen til at handle i de lokale butikker og bruge lokale caféer, restauranter, forretninger med videre.

Både som borger, forbruger og som medlem af kommunalbestyrelsen har jeg en tæt kontakt med mange af de mindre butikker og virksomheder i vores by, der kæmper en hård kamp for overlevelse i denne vanskelige tid. I flere indlæg i Frederiksberg Bladet (senest 11. november) har jeg derfor netop opfordret til det, som chefredaktør Jesper Gisli gør i lederen.


Det, der er brug for, er at skabe omsætning og indtjening, så virksomhedernes ejere og ansatte kan tjene en fornuftig indtægt - selv i denne tid

Helle Sjelle (K)


Det er de mindre virksomheder i detailhandelen og restaurationslivet samt kulturlivet, der giver Frederiksberg liv og sjæl. Det har vi alle stor glæde af. Uden dem ville byen ikke være den samme. Og når vi er ovre på den anden side af coronakrisen, kan vi ikke undvære dem. Men lige nu er det op til os alle sammen og hver for sig at handle lokalt.

Der er meget godt at sige om hjælpepakker. Men dybest set er det kun lapperier og symptombehandling. Det, der er brug for, er at skabe omsætning og indtjening, så virksomhedernes ejere og ansatte kan tjene en fornuftig indtægt - selv i denne tid.

Vi skal alle passe på - og passe på hinanden, så vi begrænser smitten. Det ved vores lokale virksomheder godt, og jeg føler mig helt tryg, hver gang jeg besøger en butik, en café med videre her på Frederiksberg. Vi ses derude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Nikolaj Bøgh: Aveny-T permanent på finansloven

Debat

Corona-caffelatte-abstinenser hos de radikale?

Klumme

Revykongens villa

Frederiksberg

En tester af planlægning

Annonce