Annonce
Debat

Man har et standpunkt, indtil man tager et nyt

Ombygningen af Platanvej har fundet sted i mange år. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Annonce

Læserbrev: Jan E. Jørgensen forklarer nu, at Platanvej, som er en mindre trafikvej jf. kommuneplanen, 'er med til at opretholde en fornuftig fremkommelighed'. Han har lige måttet medgive, at trafikken stiger på grund af ombygningen af Platanvej. Der er således ikke tale om at 'opretholde' noget.

Jan E. Jørgensen siger, at vejene på Frederiksberg er vidt forskellige. Sandt nok, men trafik- og miljøplanen siger indledningsvist, at den gennemkørende trafik skal reduceres. Den stiger. Trafik- og miljøplanen siger ligeledes indledningsvist, at prioriteringerne skal være klare på forhånd.

På en mindre trafikvej er fodgængere, cyklister og almindelig bilkørsel prioriteret, mens busser og parkering er nedprioriteret. Planen siger ligeledes, at hvis der mangler plads – som der gør på Platanvej – skal der nedlægges parkeringspladser og/eller indføres ensretning.

Jan E. Jørgensen argumenterer nu for cykler og mere grønt!

Alle synes godt om cykler og mere grønt, men ændringer skal ifølge kommunens egen prioritering ske på bekostning af parkering eller ved indførelse af ensretning. I øvrigt fylder det grønne formentlig intet. Der var betydeligt grønnere alternativer på bordet end den valgte løsning.

Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Den største beslutning

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Annonce