Annonce
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

En isende fortolkning af rødgrød med fløde er en af varianterne hos 'Is' på Gammel Kongevej 109. Foto: Bo Børresen

I december sidste år udvidede Meyers Deli på Gammel Kongevej med et mini-forsamlingshus i nabolokalet og døbte det 'Ved siden af'. Corona har imidlertid lagt en dæmper på udfoldelsesmulighederne, og så længe forsamlingsrestriktionerne gælder, giver et forsamlingshus ikke mening.

Derfor har Meyers i stedet besluttet at benytte lokalet på Gammel Kongevej 109 til en pop op-isbar, der har fået det originale navn 'Is'.

Frem til og med august vil 'Is' holde åbent mandag-fredag klokken 14.00-19.00 og lørdag-søndag klokken 13.00-19.00. Isen leveres af Vesterbro-virksomheden 'Siciliansk Is' og serveres enten i en vaffel eller et bæger. Der er både cremede, syrlige og søde is-varianter.

Annonce

I den mere kuriøse afdeling kan du bestille en softice-servering med strimler af grillet kanelsnurre eller en sprød croissant med fyld af rabarberkompot og italiensk ’fior di latte’-mælkeis. Alt bagværk leveres naturligvis af Meyers Bageri.

'Siciliansk Is' vil også løbende eksperimentere med særvarianter som for eksempel en is-fortolkning af rødgrød med fløde eller en kaffeis lavet på overskydende Coffee Collective-kaffegrums fra salget i Meyers Deli. Velbekomme.

Inga Thorhallsdottir og det øvrige personale hos 'Is' vil lange is over disken frem til og med august. Foto: Bo Børresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce