Annonce
Debat

Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Katarina Ammitzbøll. Foto: Steen Brogaard
Annonce

Læserbrev: Vores danske veteranhelte skal behandles med værdighed. De har kæmpet for vores frihed i krigsområder og kommer ofte hjem med store ar på sjæl og krop.

Det er konservativt hjerteblod at styrke veteranindsatsen, og derfor glæder det mig, at det lykkedes at få en pulje afsat til lokale veteranprojekter for udsatte veteraner på årets reserve – også kaldet satspuljen.


Vi har et ansvar for vores udsendte og sikre, at de er godt forberedt og kommer godt hjem igen

Katarina Ammitzbøll (K)


Jeg har selv arbejdet tre år i Afghanistan, og oplevet folk blive skudt udenfor min dør og soldater, der er blevet sprængt i luften foran vores FN-kontor. Jeg kender flere udsendte soldater, som stadig lider af PTSD, der har store personlige konsekvenser.

For nylig var jeg på Frederiksberg Slot og mødte flere af de unge, som er på kaptajnskolen. Jeg kunne ikke lade være med at tænke: ’Jeg håber aldrig, at I får brug for den pulje, som vi netop har vedtaget’.

Energiske, unge mennesker, som ønsker at dedikere deres professionelle liv til at styrke stabilitet og sikkerhed. Vi har et ansvar for vores udsendte og sikre, at de er godt forberedt og kommer godt hjem igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Klumme

Vi er alle sammen vores egne

Annonce