Annonce
Butiksliv

Ny café på Godthåbsvej: Lyserøde fristelser, glimmer på væggene og kaffe for en flad 20'er

Lyserød, turkis og guld er de dominerende farver på Debbielicious tilsat pailletter på puderne og glimmer på væggene. Foto: Bo Børresen
Den 33-årige sygeplejerske, Debbie Bonsing, har siden 2008 lavet kager på bestilling. Nu går hun skridtet videre og sælger kagerne i egen café med dertilhørende farverige drikke og kaffe, der er til at betale. Debbielicious er navnet. Godthåbsvej 12B er adressen.
Annonce

- En café skal ikke kun være kaffe og kage og hurtigt videre. Det må også gerne være en oplevelse.

Sådan siger den nybagte caféejer, Debbie Bonsing. Og en oplevelse, det får man, når man går ned af trappen til Debbielicious, som ligger lidt trukket væk fra selve Godthåbsvej. Lyserød, turkis og guld er de dominerende farver tilsat pailletter på puderne og glimmer på væggene.

Debbie Bonsing er 33 år, gift og mor til tre børn i alderen tre til otte år, har de seneste 12 år lavet kager på hobbyplan. Foto: Bo Børresen

Debbie, 33 år, gift og mor til tre børn i alderen tre til otte år, har de seneste 12 år lavet kager på hobbyplan. Og her taler vi altså ikke den klassiske chokoladekage i bradepande. Men velvoksne kager på bestilling til bryllupper, barnedåb, jubilæer, konfirmationer og fødselsdage.

Annonce

Arbejder som sygeplejerske

Oprindeligt var lokalerne på Godthåbsvej tænkt som produktionskøkken til bestillingskager som erstatning for det fødevaregodkendte køkken hjemme i Vanløse.

- Men da jeg stod med nøglerne til lokalet, så begyndte idéen om en café at spire, fortæller Debbie, som er uddannet sygeplejerske og - lidt endnu - ansat som socialsygeplejerske i et barselsvikariat på et bo- og behandlingstilbud.

- Efter mange grundige overvejelser, især midt i en coronatid, besluttede jeg mig for at tage springet ud i livet som selvstændig erhvervsdrivende. Mit barselsvikariat som socialsygeplejerske udløber ved udgangen af januar 2021, så de første godt og vel to måneder er caféen kun åben torsdag og fredag, oplyser Debbie.

Annonce

Medbring egen to-go kop

Om menuen på Debbielicious fortæller hun:

- Udover de almindelige former for kaffe som americano, latte og cappucino vil der være nogle lidt mere farverige og spektakulære af slagsen. Det involverer blandt andet vaniljeis, candyfloss og chokoladebarer, siger Debbie hemmelighedsfuldt og fortsætter:

- Der vil også være mulighed for at købe freakshakes, lemonader og så selvfølgelig kager i massevis inklusiv mine minitræstammer i forskellige farver, som har været et stort hit de senere år.


Uden at være hellig så prøver jeg at tænke bæredygtighed ind i mit koncept. Derfor trækker jeg en 5’er fra i prisen for alt almindelig kaffe, hvis du medbringer egen kop to-go.

Debbie Bonsing


Et andet af Debbies tiltag er drikkevarer, hvor gæsterne selv får lov til at kreere deres drinks ud fra de ingredienser, de får serveret. Man kan dog også købe noget så jordnært som en kop filterkaffe til en flad 20'er - eller 15 kroner, hvis du har din egen kop med, fortæller Debbie:

- Uden at være hellig så prøver jeg at tænke bæredygtighed ind i mit koncept. Derfor trækker jeg en 5’er fra i prisen for alt almindelig kaffe, hvis du medbringer egen kop to-go.

Annonce

Åbner på torsdag

Debbielicious slår første gang dørene op på torsdag 26. november med en åbningsfest, der strækker sig fra klokken 10.00 til klokken 17.00. På åbningsdagen koster alle former for almindelig kaffe 20 kroner, og så følger der en træstamme med i prisen.

På grund af Debbies sygeplejejob vil Debbielicious' normale åbningstider frem til udgangen af januar 2021 begrænse sig til torsdag og fredag klokken 09.00-15.30. Fra 1. februar udvides åbningstiderne naturligvis markant.

- Mit barselsvikariat som socialsygeplejerske udløber ved udgangen af januar 2021, så de første godt og vel to måneder er caféen kun åben torsdag og fredag, oplyser Debbie. Foto: Bo Børresen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Revykongens villa

Frederiksberg

En tester af planlægning

Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Annonce