Annonce
Nyt spisested

Ny restaurant på Falkoner Allé: Italiensk for begejstringen

Restaurantchef Giovanni Labanca byder velkommen i Ristorante Nabucco på Falkoner Allé 49, der tidligere husede La vita e Bella. Foto: Bo Børresen
Folkene bag Ristorante Nabucco har trodset coronaen og åbnet en italiensk restaurant på Falkoner Allé 49. Nabucco er opkaldt efter et operastykke af Verdi, og ambitionen er at give gæsterne en mad- og vinoplevelse, så fuglene synger.
Annonce

Umiddelbart virker det som et modigt sats at åbne en restaurant midt i mylderet af restriktioner og stigende smittetal. Men hos Ristorante Nabucco hersker en ukuelig optimisme båret af lyst og mod. Restaurantchef Giovanni Labanca fortæller:

- Vi slog faktisk dørene op tilbage i august efter et større renoveringsprojekt, som blev lidt udskudt på grund af corona. Selvom det selvfølgelig er en lidt udfordrende start med de mange restriktioner, så klør vi på i håb om, at folk - trods corona - vælger at gå ud og spise. Selvfølgelig med alle de forholdsregler, som vi alle skal tage, siger han og fortsætter:

- Vi lukker naturligvis klokken 22, men er ved at vende os til en ny måde at arbejde på med masker og så videre. Vi er dog fortrøstningsfulde og håber, at det hele flasker sig.

Annonce

Verdis gennembrud

Ristorante Nabucco er opkaldt efter Verdis operastykke, Nabucco, der betragtes som Verdis musikalske gennembrud. Giovanni Labanca håber også, at de kan lave et lille gennembrud på Falkoner Allé og opbygge et stampublikum, som vil sætte pris på stedets à la carte-menuer og jordnære indretning med olivengrønne vægge, planter og egetræsborde.


Vi har i hvert fald lagt utrolig meget krop og sjæl i restauranten. Det håber vi, man kan mærke som gæst hos os.

Giovanni Labanca


Giovanni Labanca lover i det hele taget dygtige tjenere med stort kendskab til vine fra hele Italien og rutinerede italienske kokke, der giver deres bud på autentiske retter med et nutidigt tvist.

- Vi har i hvert fald lagt utrolig meget krop og sjæl i restauranten. Det håber vi, man kan mærke som gæst hos os, slutter Giovanni Labanca.

- Selvom det selvfølgelig er en lidt udfordrende start med de mange restriktioner, så klør vi på i håb om, at folk - trods corona - vælger at gå ud og spise, siger Giovanni Labanca. Foto: Bo Børresen
Annonce
Annonce
KULTUR

Teaterflisen uddeles i december

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Brug kulturlivet - også under corona

Hæder

Claus Hempler er Årets Frederiksberg Kunstner

Valby

Minister fordømmer flugtbilist efter femårig piges død: - Jeg har sjældent set magen til fej og krysteragtig adfærd

Debat

Hvor bliver de grønne tiltag af?

Debat

John Winther skal hædres

Klumme

Jeg går helt fra snøvsen

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce