Annonce
Hæder

Politikens Pædagogpris 2020: Tempeltræet vinder særpris

Klubleder Helene Bech fra Klub Tempeltræet (t.v.) modtog på skolepædagogernes vegne den fornemme særpris, mens forældrerepræsentant i fagpanelet Mette Viborg (t.h.) læste fagpanelets motivation op. Privatfoto
Klub Tempeltræet på Skolen ved Bülowsvej vandt en særpris i forbindelse med Politikens Pædagogpris 2020, som blev uddelt i går.
Annonce

Smilene var brede og armene i vejret, da klubleder Helene Bech fra Klub Tempeltræet tirsdag var på scenen i JP/Politikens Hus for på skolepædagogernes vegne at modtage en særpris i kategorien skolefritidstilbud (0.-9. klasse). Med Politikens Pædagogpris 2020 følger 25.000 kroner.

Teamet fra Tempeltræet på Skolen ved Bülowsvej løb med titlen for arbejdet med at blive en aktiv del af folkeskolen efter skolereformen. Her har pædagogerne nemlig været med til at udvikle en række nye pædagogiske fag, der kaldes linjer, og som eleverne har i fire lektioner om ugen. Eleverne kan vælge mellem linjer som comedy, bekæmp bekymring og angst, skak og spansk.


Jeg synes, det har været meget udviklende – både for os og for skolen – at være så tæt med i samarbejdet om at etablere de nye linjer på skolen.

Helene Bech


Klubleder Helene Bech siger om hæderen:

- Jeg er selvfølgelig rigtig glad og stolt over, at vi på Klub Tempeltræet får sådan en fornem anerkendelse for vores arbejde. Jeg synes, det har været meget udviklende – både for os og for skolen – at være så tæt med i samarbejdet om at etablere de nye linjer på skolen. Det tætte samarbejde mellem faggrupper og i ledelsen er positivt for begge parter. Og det kommer børnene til gode i sidste ende.

Annonce

Politiske lykønskninger

Borgmester Simon Aggesen (K) og 2. viceborgmester Michael Vindfeldt (S), som også er formand for undervisningsudvalget, står i kø for at lykønske Tempeltræet. Aggesen siger:

- Stort tillykke til Klub Tempeltræet med den flotte pris. Et godt samarbejde mellem pædagoger og lærere løfter kvaliteten i både skole og fritidstilbud og er med til at gøre Frederiksberg til et rigtig godt sted for børn at vokse op. Jeg er superglad på de ansattes vegne over den anerkendelse, som pædagogprisen er et udtryk for.

Han bakkes op af Michael Vindfeldt:

- Sådan en pris sætter Frederiksberg Kommune på landkortet endnu en gang. Det er en understregning af, at vi har fantastisk gode skoler og fritidstilbud. Det er en anerkendelse af, hvor vigtigt det er have ledere og medarbejdere, der sammen finder nye veje og nye løsninger. For gode løsninger opstår, når dygtige mennesker med gode idéer sætter sig sammen for at føre dem ud i livet.

Annonce
Annonce
LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

Annonce
Annonce
DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Som kornet i jorden

Klumme

Ild i uniformerne

Debat

S og EL: Sænk farten på Frederiksberg

Klumme

For to kroner leverpostej

Byliv

Falkebænkene er tilbage på Sankt Thomas Plads

Klumme

Klumme: Kvindernes læremester

Annonce