Annonce
Bolig

Se billederne: Kendt komiker sælger stor Frederiksberg-villa

Det er denne kasse, som nu har fået nye ejere. Pr-foto: Boliga.dk
Salget har været længe undervejs, men pludselig gik det stærkt, da den kendte komiker, Omar Marzouk, solgte sin millionvilla på Frederiksberg.
Annonce

47-årige Omar Marzouk har forsøgt at sælge den 219 kvadratmeter store villa siden 2018. Men nu - efter blot en måned tilbage på markedet - kan komikeren vinke farvel til adressen efter mere end ti år. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Marzouk, der har flere onemanshows under bæltet - blandt andet 'Krig, Terror og andre sjove ting' - købte den seks værelser store bolig tilbage i 2010. Dengang gav han 6,5 millioner kroner for den, hvorimod hammerslaget i år lød på 13,8 millioner kroner. Det oplyser Mikael Stagegaard Grenés, der er indehaver af mæglerforretningen MMLiving, som har solgt boligen.

Annonce

Skuffesalg

Den måneds tid, som Marzouks hus fik lov til at være til salg denne gang, var modsat de andre gange ikke på det offentlige boligmarked, men solgt som et ”skuffesalg” uden annoncering på hverken mæglerenes hjemmeside eller boligsites.

Det er en ganske bevidst taktik, fortæller ejendomsmægleren Mikael Stagegaard Grenés:

- Boligen har tidligere været til salg to gange. Derfor tænkte vi, at salget skulle gribes anderledes an, og det er vi er lykkedes med. Kunderne, vi har haft ude og kigge på huset, har vi primært fundet gennem netværk samt Facebook- og Instagram-annoncering, siger han til Boliga.dk.

Den endelige salgspris på 13,8 millioner kroner betyder, at Omar Marzou kan glæde sig over, at have fået lige over 63.000 kroner for hver eneste kvadratmeter i murstensvillaen fra 1886. Det er højere end gennemsnitskvadratmeterprisen på Frederiksberg, som for 2020 ligger på 59.800 kroner.

Omar Marzouk vendte tilbage til comedy-scenen i starten af året med showet 'Afdanskningsbal' efter fem år med andre projekter.

Se komikerens hus her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Debat

Ligestilling på vejskilte og i lyssignaler

Klumme

Ild i uniformerne

Debat

S og EL: Sænk farten på Frederiksberg

Klumme

For to kroner leverpostej

Byliv

Falkebænkene er tilbage på Sankt Thomas Plads

Klumme

Klumme: Kvindernes læremester

Annonce