Annonce
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

SOS International udbyder corona-lyntest ved Meny på Nordens Plads foreløbig frem til og med 31. januar. Foto: David Munis Zepernick

På vegne af Region Hovedstaden udbyder SOS International corona-lyntest på Nordens Plads foreløbig frem til og med 31. januar. Testpersonalet står klar hver dag klokken 09.00-18.00 på hjørnet af Meny.

Det giver god mening med et testcenter på Nordens Plads ved Domus Vista, fortæller Radikale Venstres lokale sundheds- og undervisningsordfører, David Munis Zepernick:

- Med testcentrets placering slår vi to fluer med ét smæk. Områdets mange ældre får adgang til at blive testet i gå-afstand, samtidig med at vi gør det nemt for de mange ansatte på Skolen ved Nordens Plads at blive lyntestet, inden at de møder på arbejde. Det håber jeg kan være med til at skabe en øget ro og tryghed både blandt ansatte, børnene og deres forældre.

Da Skolen ved Nordens Plads er en specialskole er den - modsat de almindelige folkeskoler og privatskoler - fortsat åben.

- Vi skal gøre alt for at bryde smittekæderne. Derfor opfordrer jeg også elevernes forældre til at benytte sig af muligheden for at blive lyntestet, tilføjer David Munis Zepernick.

Tidsbestilling er ikke nødvendigt for at blive lyntestet, men husk at medbring det gule sygesikringskort.

_

Annonce
Annonce
Debat

Granit på Frederiksberg Bakke er en dårlig ide

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Annonce