Annonce
Debat

Støj om planlagt legeplads: - Børn er også borgere i kommunen

Frederiksberg Have legeplads indvielse børn Jan E. Jørgensen. Pr-foto

Læserbrev: Planerne for Værnedamsvej møder modstand, og modstanden er nu nået til den lille, fine legeplads, som er planlagt inde i gården – altså den gård, der lige nu er skolegård med børn i hundredvis.

Nogle af naboerne har fået den idé, at det vil give en frygtelig larm alle ugens syv dage til langt ud på aftenen. Hør her, hvad en af naboerne skriver i en indsigelse mod planerne:

"At man overhovedet overvejer en offentlig legeplads der er åben fra tidlig morgen til sen aften alle ugens syv dage er mig komplet uforståeligt. Det vil reducere levestandarden for de mange hundrede borgere der bor i det berørte område. I stedet kunne man jo have overvejet at bygge en ordentlig legeplads i Frederiksberg Have frem for de betonklodser der blev opsat forrige år."

Mon det går så galt, som den bekymrede nabo forudskikker? Jeg tvivler. Man kan jo tage ned til Hostrups Have, hvor der er en forholdsvis stor legeplads midt inde i gården og spørge naboerne, om det er til at leve med. Mit gæt er, at de fleste vil blive meget overraskede over spørgsmålet.


I øvrigt kan jeg overhovedet ikke genkende den nedladende beskrivelse af den dejlige legeplads i Frederiksberg Have.

Jan E. Jørgensen


Den bekymrede borger henviser børnene til i stedet at besøge legepladsen i Frederiksberg Have, som i øvrigt ikke er kommunens, men statens. Ja, der er så to kilometer fra Værnedamsvej til Frederiksberg Have. Det er langt på små børnefødder. I øvrigt kan jeg overhovedet ikke genkende den nedladende beskrivelse af den dejlige legeplads i Frederiksberg Have – og at dømme efter de glade børn, der benytter legepladsen, så er de heller ikke enige.

Husk nu, at børn også er borgere, selvom de ikke har stemmeret, og selvom de ikke kan skrive mange lange klagesange. De har også ret til at være her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce