Annonce
Frederiksberg

Stort loppe- og plantemarked kommer til Frederiksberg

Den almennyttige forening 'Haveselakabet', består af omkring 30.000 haveejere, og Frederiksberg afdelingen kan for første gang slå dørene op for de haveinteresserede gæster. Foto: PR
På gruspladsen foran Brøndsalen opblomstrer, lørdag 26. september mellem klokken 10 og 14, en skov af boder.
Annonce

Når 'Haveselskabet' afholder loppe- og plantemarkedet, rydder Frederiksberg- afdelingen op i kælderen under Brøndsalen. Alene her vil der ifølge foreningens pressemeddelelse være gode tilbud at hente.

Har du en krejlerkonge gemt i maven, har du grønne fingre, eller er du bare nysgerrigt anlagt. Så er den nye loppe- og plantemarked garanteret noget for dig.

På loppe- og plantemarkedet bliver der handlet med alt der relaterer sig til haven.          'Haveting' der er temaet for loppe og plantemarkedet indeholder mange kategorier, helt fra stiklinger, blomsterløg og planter til havemøbler marmelade og tøj.

Kunne du tænke dig at være indehaver af en stand, så kræves det blot et medbragt bord. Deltagelsen for kræmmerne er fuldkommen gratis, og der er ingen tilmelding. Derfor kræver det, udover et bord, blot et kig i gemmeren, på loftet eller i garagen, før du kan tilslutte dig markedets øvrige kræmmere.

Endeligt skriver selskabet i en pressemeddelelse følgende:

Man overholder naturligvis Corona-regler, og vi opfordrer alle deltagere til at medbringe håndsprit til at stille på bordene.


Annonce

Lidt om foreningen

'Haveselskabet' er resultatet af en sammenlægning i 2008, hvor fire danske haveselskaber slog rødderne sammen. Et af haveselskaberne der indgik i sammenlægningen, er 'Det kongelige danske Haveselskab', der med sin grundlæggelse i 1830, er verdens næstældste.

For arrangementets gæster vil det være muligt at gå på opdagelse i den 14.000 kvadratmeter store have, der bærer præg af restaureringer. det betød at arealet, fra 2002, også har rummet græsser en vandhave og en staudehave. Udover havens beplantning, findes også Brøndsalen, Paradehuset og Gartnerhuset. Huse der alle forsegler havens hyggelige tidslomme, og indrammer det kommende loppe- og plantemarked.

Selskabets formål er at rådgive, inspirere og skabe grobund for et engageret foreningsliv. Det gør de blandt andet ved deres omkring 1.000 årlige arrangementer.

Annonce
Annonce
Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Historiens store viskelæder

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce