Annonce
Gadeidræt

'Street under Buen' i spil til 'Danskernes Idrætspris'

'Street under Buen' er i spil til at vinde 'Danskernes Idrætspris' og de medfølgende 100.000 kroner. Foto: Kristoffer Liicht
Annonce

'Street under Buen', som holder til under Bispeengbuen, er blandt de otte idrætsinitiativer, der er i spil til at vinde DIF, e-Boks og DR P4's pris kaldet 'Danskernes Idrætspris' og de medfølgende 100.000 kroner.

'Street under Buen', som er støttet af Realdanias kampagne 'Underværker', fik flest stemmer i DR P4 København og Bornholms sendeområde og går dermed videre til den landsdækkende afstemning sammen med vinderne fra de syv øvrige DR P4-distrikter.

Streetbasket er en af mange gadeidrætsgrene, som 'Street under Buen' faciliterer. Foto: Danny Samarov

'Street under Buen' arrangerer gadeidræt som panna-træninger, 5vs5 'winner stays'-aftener, streetbasket-træninger, freestylefodbold-træninger og en masse andre ting. Det er fem lokale aktører, der står bag 'Street under Buen', som primært er rettet mod unge mellem 12-30 år, og som er med til at omdanne et mørkt og udskældt område til et levende sted fyldt med fysisk aktivitet og socialt samvær.

Afstemningen til 'Danskernes Idrætspris' løber i perioden 16.-25. november. De tre idrætsinitiativer med flest stemmer går videre i konkurrencen, og så vil det være op til DIF's bestyrelse at udpege den endelige vinder. Vinderen afsløres i forbindelse med DR's tv-show 'Sport 2020', der vises på DR1 2. januar 2021.

Du kan stemme her

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Debat

Flere grønne gavle, tak

Annonce