Annonce
Gadeidræt

'Street under Buen' i spil til 'Danskernes Idrætspris'

'Street under Buen' er i spil til at vinde 'Danskernes Idrætspris' og de medfølgende 100.000 kroner. Foto: Kristoffer Liicht
Annonce

'Street under Buen', som holder til under Bispeengbuen, er blandt de otte idrætsinitiativer, der er i spil til at vinde DIF, e-Boks og DR P4's pris kaldet 'Danskernes Idrætspris' og de medfølgende 100.000 kroner.

'Street under Buen', som er støttet af Realdanias kampagne 'Underværker', fik flest stemmer i DR P4 København og Bornholms sendeområde og går dermed videre til den landsdækkende afstemning sammen med vinderne fra de syv øvrige DR P4-distrikter.

Streetbasket er en af mange gadeidrætsgrene, som 'Street under Buen' faciliterer. Foto: Danny Samarov

'Street under Buen' arrangerer gadeidræt som panna-træninger, 5vs5 'winner stays'-aftener, streetbasket-træninger, freestylefodbold-træninger og en masse andre ting. Det er fem lokale aktører, der står bag 'Street under Buen', som primært er rettet mod unge mellem 12-30 år, og som er med til at omdanne et mørkt og udskældt område til et levende sted fyldt med fysisk aktivitet og socialt samvær.

Afstemningen til 'Danskernes Idrætspris' løber i perioden 16.-25. november. De tre idrætsinitiativer med flest stemmer går videre i konkurrencen, og så vil det være op til DIF's bestyrelse at udpege den endelige vinder. Vinderen afsløres i forbindelse med DR's tv-show 'Sport 2020', der vises på DR1 2. januar 2021.

Du kan stemme her

Annonce
Annonce
Klumme

Magtens frie løb?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Mød Eva Smith på Frederiksberg Bibliotek

Debat

Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Klumme

Det gamle kapel

Debat

Vi skal værne om frivillighed

Klumme

På kvalmestadiet

Debat

Lad os mødes i de lokale butikker og caféer

Debat

Vanvidsbilisme skal straffes langt hårdere

Debat

Mænds (ringere) sundhed

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Annonce