Annonce
DEBAT

Svar til Simon Aggesen: Kender borgmesteren til ordentlighed?

Socialdemokratiets borgmesterkandidat, Michael Vindfeldt mener at borgmester Simon Aggesen bruger uordentlige Christiansborg-tricks.
Annonce

Læserbrev: For læsere som måtte være på Facebook kan det være, at man – som jeg - fik kaffen galt i halsen, da den nuværende konservative borgmester i tirsdags med brask og bram fremførte, at ”Socialdemokratiet foreslår at sælge Frederiksberg Slot”.

Problemet? Det passer ikke.


Engang stod Konservative på Frederiksberg også for ordentlighed – spørgsmålet er, om det stadig er sådan?

Michael Vindfeldt (S)


Socialdemokratiet er med i forsvarsforliget fra 2018 med den daværende blå regering, hvor officersskolen på slottet blev fredet. Intet er ændret i det forlig, og der er ingen planer om at sælge slottet eller at flytte skolen. Debat om en anden anvendelse af slottet end til officersskole er lige så ”aktuel” som en debat om at bruge rådhuset, svømmehallen eller Frederiksberg Have til noget andet. Det har ganske enkelt ingen gang på jord.

Men hvorfor skriver borgmesteren det så? Jo, det er jo desværre et velkendt trick at beskylde ens modstandere for noget, der ikke er korrekt og så satse på, at de fleste mennesker blot læser overskriften men ikke sætter sig ind i sagen.

Faktisk endte borgmesteren også med at måtte rette i sit opslag – fordi det var forkert – men først med stor forsinkelse og efter mange mennesker med rette var blevet bekymrede for vores smukke slot.

Hvorfor nu dette indlæg? Jo, fordi vi har så fin en tradition for ordentlighed på Frederiksberg. Vi kan diskutere højlydt og ”gå til stålet” men altid på et korrekt og ikke-vildledende grundlag.

Hvis borgmesteren vil køre en valgkamp med uordentlige ”Christiansborg”-tricks som dette, så ødelægger det noget af det bedste, vi har på Frederiksberg; At vi opfører os ordentligt og taler pænt til hinanden. Det er for mig kerne-frederiksbergske værdier, jeg ønsker at værne om, og derfor er mit inderlige ønske for det kommende (valg)år, at vi husker på ordentligheden. Værdigheden. Dropper skræmmekampagnerne og i stedet taler om vores respektive visioner for Frederiksberg.

Engang stod Konservative på Frederiksberg også for ordentlighed – spørgsmålet er, om det stadig er sådan?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Flere grønne gavle, tak

Debat

Er bæredygtighed da virkelig så slemt?

Debat

Børn: Det handler ikke kun om flere ressourcer

Annonce