Annonce
Nytårsquiz

Tip 13 blev til tip 9 - og Rune vandt

Quizvinder Rune Rummel med kassen indeholdende en flaske cava, størrelse magnum. Foto: Bo Børresen
Rune Rummel fra Helgesvej var en af ni deltagere som havde otte rigtige i Frederiksberg Bladets 'Spå om 2020'-quiz, der som så meget andet var stærkt præget af et år med corona.

Coronaen har mildt sagt sat sit tydelig aftryk på 2020. Således også på Frederiksberg Bladets 'Spå om 2020'-quiz, hvor hele fire spørgsmål blev elimineret på grund af aflyste arrangementer som følge af pandemien.

Cykelløbet PostNord Danmark Rundt, slutspillet i damehåndbold, EM-slutrunden i fodbold og motionsløbet Royal Run var nogle af de arrangementer, som coronaen tog fra os i 2020. De fire begivenheder indgik hver især med et spørgsmål i Frederiksberg Bladets 'Spå om 2020'-quiz. Derfor har vi måttet lade alle fire spørgsmål udgå, og på den måde blev tip 13-quizzen til en tip 9-quiz.

Heldet tilsmilede Rune

Der var imidlertid ingen af 2020-quizdeltagerne, som formådede at svare rigtigt på alle ni spørgsmål. Derimod var der hele ni deltagere, som havde otte rigtige.

Herefter måtte der lodtrækning til at finde en vinder af den fuldvoksne flaske cava. Lodtrækningsheldet tilsmilede Rune Rummel fra Helgesvej. Rune er 38 år og har boet på Helgesvej de seneste 12 år. Han er undervisningsansvarlig på Søværnets Officersskole, og så stiller han i øvrigt op til kommunalvalget 2021 for Socialdemokratiet.

Annonce

2021-quiz

Corona eller ej så har vi naturligvis også lavet en 'Spå om 2021'-quiz. De 13 ja/nej-spørgsmål finder du her.

Vi skal have dine svar senest fredag 15. januar kl. 12.00. Der er atter en god flaske bobler på højkant. God fornøjelse.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politiansat tiltalt for moms- og skattesvindel for 736.000

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce