Annonce
Politik

Volt sætter strøm til et grønnere Frederiksberg: Stiller op til kommunalvalget

Volt Danmarks forperson, 39-årige Kathrine Richter, bor på Harsdorffsvej og stiller op til kommunalvalget på Frederiksberg. Hun har for nylig opsagt sin stilling gennem 12 år som fuldmægtig på den australske ambassade for at tage det politiske skridt fuldt ud. Pr-foto

Volt er ikke blot en måleenhed for elektrisk spænding men også et politisk parti - og nu også et kommunalpolitisk parti. Ved en online-generalforsamling 17. januar 2021 vedtog Volt Danmark således kandidatkriterier til november måneds kommunalvalg.

Partiets forperson i Danmark, Kathrine Richter, bor på Harsdorffsvej og stiller op til kommunalvalget på Frederiksberg. Hun er 39 år og har for nylig opsagt sin stilling gennem 12 år som fuldmægtig på den australske ambassade for at tage det politiske skridt fuldt ud. Richter er uddannet cand.mag i historie fra Københavns Universitet (KU) og har taget sidefag i makroøkonomi på Institut for økonomi på KU og i samfundsvidenskab i Melbourne.

Om Volts vision siger Kathrine Richter:

Annonce

- Volt er det første paneuropæiske parti i Europa. Vi stiller op til kommunalvalget på Frederiksberg for at styrke den europæiske dimension og det internationale netværk på Frederiksberg.

Forgrønnelse og fællesskab

'Borgerforgrønnelse' er et ord, man har taget til sig hos Volt på Frederiksberg, fortæller Kathrine Richter:

- Ved at styrke borgerinitiativer inden for biodiversitet og innovation skal det være let for os borgere at være med til at forgrønne Frederiksberg, siger hun og fortsætter:

- Derudover skal vi booste vores fællesskab ved at styrke Frederiksbergs europæiske netværk og udsyn. Her kunne en god start være at sikre 1:1-oversættelse af kommunens hjemmesider til flere sprog, pointerer Kathrine Richter og nævner desuden flere el-opladningsmuligheder, bedre integration og mere samarbejde med brugere, borgere og forskere som andre af partiets mærkesager.

Kathrine Richter fremhæver, at Volts politiske program skal laves i samarbejde med borgere:

- Det skal ske via åbne borgerhøringer og lytteture på gaderne. På den måde sikrer vi, at vores idéer ikke bare er fantaster, men har rod i de udfordringer, som Frederiksberg-borgere ønsker bliver løst og som de ser fordelen ved at få etableret.

_

Annonce
Alarm112

To såret i slagsmål med knivstik: Politiet beder om eventuelle videooptagelser

Annonce
Alarm112

33-årig kokainchef idømt 16 års fængsel for indsmugling

Annonce
Indland

Ny girafunge er kommet til verden i Københavns Zoo

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Zoologisk Have opgiver parring for i år: Fremmed panda-urin var ikke nok

Indland

Parringssæson på vej: Med importeret urin håber Zoo på pandababy

Alarm112

Politiet søger vidner: Video viser formodet gerningsmand på cykel efter skyderi

Annonce