Annonce
Kultur

Workshop: Lav din egen evighedshave

Cisternerne, der er et udstillingssted for samtidskunst, åbner nu op for en kreativ workshop. Pr-foto
Annonce

Årets udstilling i Cisternerne er skabt af den argentinskfødte kunstner Tomás Saraceno. Publikum inviteres her indenfor til hans skelsættende stykke arbejde, der i den grad udfordrer vores måder at kommunikere og interagere på - både med hinanden og med andre arter.

Vandet, der vedvarende siver gennem Cisternernes betonkonstruktion, danner et underjordisk, natsort hav - og derfor skal udstillingen opleves fra en båd.

Udstillingen har titlen 'Event Horizon', der er en metafor for det 'point of no return', som menneskeheden står overfor i dag, hvor klimaforandringer har ændret vores livsvilkår. Selvom udstillingens titel emmer af dystopi, vil man alligevel kunne spotte glimtet af håb i Cisternernes underjordiske mørke.

I relation hertil kan du netop deltage i en workshop med fokus på økosystemet, og hvordan man laver sit eget, hvor vand, kulstof og kvælstof bliver genbrugt igen og igen. Du får altså muligheden for at skabe et unikt økosystem i dit eget glas. Husk derfor at medbring et sylteglas, vinballon eller en anden beholder med tætsluttet låg – gerne i en stor størrelse.

Varigheden er halvanden time, og det koster 150 kroner for voksne og 95 kroner for børn. I prisen er workshop og udstillingsbesøg via gangbro inkluderet (eventet giver dog ikke mulighed for, at man kan sejle i bådene).

Det kommer til at foregå mandag 5., mandag 12. og søndag 18. oktober ved Cisternerne i Søndermarken over for Frederiksberg Slot.

Link til billetkøb: https://cisternerne.dk/dk/arrangementer/

Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Annonce
Klumme

Den største beslutning

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Annonce