Annonce
Ugeavisen Haderslev

Anne Marie: Nemt at leje sit sommerhus ud selv

Anne Marie Sørensen med datteren Sigrid ved sommerhuset i Hejsager. Privatfoto
Anne Marie Sørensen lejer familiens sommerhus ved Hejsager Strand ud gennem portalen airb & b.

HEJSAGER: Anne Marie Sørensen har sammen med sin mad og sine forældre et sommerhus ved Hejsager, som de lejer ud gennem airb & b.

- Det har vi gjort i nu fem år, og det fungerer rigtig godt. Jeg sætter selv prisen og kravene. For eksempel, at der maks. må være fire voksne personer i huset,  fortæller Anne Marie Sørensen.

Da hun selv stå for udlejningen, gør hun også selv rent efter gæsterne, og de ringer til hende, hvis de har nogle spørgsmål.

- Man er mere i kontakt med lejerne, når man lejer ud selv, så på den måde får man også et lidt personligt forhold til hinanden. Vi har aldrig haft nogle dårlige oplevelser med gæster, der har ødelagt noget, fortæller Anne Marie Sørensen.Vi lejer sommerhuset hele året rundt og bruger det selv, når vi har lyst

Anne Marie SørensenHun betaler et fast gebyr til airb & b for hver udlejning, og alle indtægter fra udlejningen indberettes  automatisk til Skat.

- Vi lejer sommerhuset hele året rundt og bruger det selv, når vi har lyst. På den her måde kan vi selv styre det. Selvfølgelig er der lidt arbejde i det, men jeg synes egentligt, at teknikken er rimelig overskuelig,  konstaterer Anne Marie Sørensen.

På  hjemmesiden airbnb.dk kan man læse mere om mulighederne for selv at leje sin feriebolig ud, ligesom man kan søge og booke ferieboliger over alt i verden.

Man skal være indstillet på, at snakken foregår på flere sprog, og Anne Marie og familien har fået mange gode kontakter gennem de år, hvor de været på airb & b.

- Vi bruge det også selv, når vi skal nogle steder herhjemme eller i udlandet. Det er med til at gøre, at vi kan have sommerhuset, og samtidig kan rejse ud og få nogle hyggelige oplevelser andre steder, konstaterer Anne Marie Sørensen.

Udlejningsbureauer i Sønderjylland

Hvis man ikke selv gider arbejdet med at leje  ud, kan man vælge et af de professionelle udlejningsbureauer , der har kontorer i Sønderjylland. Der er blandt andet Nososol/Dansommer i Hejlsminde, Dancenter i Hejls, Sol & Strand i Augustenborg. Se mere på  visithaderslev.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce