Annonce
Ugeavisen Haderslev

Boligselskab flytter fra Varbergparken

HABs organisationsformand Niels Vincent Andersen og administrerende direktør Christian Skovfoged glæder sig over, at det er lykkedes at købe Norgesvej 49b. Her vil HAB samle sine medarbejdere i rammer, der sikrer de bedste arbejdsforhold. Foto: Jonas Fotografi
HAB samler alle sine 50 medarbejdere på Norgesvej. Køber tidligere SE- og Skat-domicil.
Annonce

Haderslev: Haderslev Kommunes største boligselskab rykker sit domicil ud af Varbergparken og samler i stedet sine cirka 50 medarbejdere på Norgesvej. Her har HABs bestyrelse besluttet at købe nummer 49b, som tidligere har huset SE og Skat.

- Vi har haft mange lokationer forskellige steder i Haderslev, nu samler vi det under et tag, siger administrerende direktør Christian Skovfoged fra HAB.

Med købet løser HAB et pladsmangelproblem, som var begyndt at blive på kanten af det acceptable.

- Vi har manglet plads gennem flere år, og vi har eksempelvis valgt at inddrage bestyrelseslokalet i Varbergparken til kontorer for at sikre plads til medarbejderne. Faktisk er mulighederne i vores nuværende administration så utidssvarende, at vi har fået en løftet pegefinger af Arbejdstilsynet. Vi døjer med både træk og lys-problemer. Det kan vi naturligvis ikke leve med, så vi er glade for, at der nu bliver gjort noget ved det, siger Christian Skovfoged.

Annonce

Næsten indflytningsklar

Christian Skovfoged forventer, at HAB kan overtage den 2600 kvadratmeter store bygning omkring årsskiftet, og at boligselskabets medarbejdere i slutningen af foråret kan være på plads.


Faktisk er mulighederne i vores nuværende administration så utidssvarende, at vi har fået en løftet pegefinger af Arbejdstilsynet.

Christian Skovfoged, direktør for HAB


- Vi får de rigtige rammer til den rigtige pris, siger direktøren, som oplyser, at bygningen er absolut velholdt og ikke langt fra at være indflytningsklar. Der skal installeres bad og omklædning til medarbejderne, bygges en hal til maskiner og ændres på nogle tilkørselsforhold. Men i det store hele er faciliteterne klar til at blive indrettet.

Også formanden for HABs organisationsbestyrelse, Niels Vincent Andersen, ser frem til at samle administrationen.

Med 2600 kvadratmeter får HAB meget mere plads. Der skal bygges en maskinhal, laves bad og ændres lidt på indkørselsforholdene, men ellers er bygningen indflytningsklar. Foto: Jonas Fotografi

- Vi har fundet en ejendom, som opfylder alle kriterier. Vigtigst er, at her er plads nok til at samle alle medarbejdere under samme tag, og at vi sikrer de optimale rammer til medarbejdere og besøgende i mange år frem, siger Niels Vincent Andersen.

Annonce

Færre fysiske besøg

Jagten efter et nyt domicil har stået på i næsten tre år. Hele markedet er afsøgt, og HAB har ifølge Christian Skovfoged kigget på både køb- og lejemuligheder samt på en ombygning af de eksisterende faciliteter midt i Varbergparken. Valget endte med at falde på Norgesvej 49b, som i forhold til HABs lejemål de øvrige steder i Haderslev By ligger godt.

- Det er lige så let at komme fra Sydbyen til Norgesvej, som det har været at tage i Varbergparken, siger Christian Skovfoged, der peger på, at antallet af daglige besøg fra lejere er faldet markant i det seneste halve år.

HABs historie

HAB er Haderslevs største almene boligorganisation, med over 2.300 boliger i Haderslev Kommune - og en enkelt ny afdeling i Vejen.

HAB blev stiftet som Haderslev Andels Boligforening i 1938.

HAB har gennem mange år haft sin administration i Varbergparken.

- Vi har i april fået en ny hjemmeside med flere selvbetjeningsknapper, og det har sammen med coronaen og det, at folk har skullet stå i kø udenfor for at blive betjent, betydet, at vi har oplevet en tilbagegang af fysiske besøg på 80 procent, siger Christian Skovfoged.

Lejerne er stadig velkomne. Christian Skovfoged håber dog først og sidst, at flytningen kan øge medarbejdernes trivsel, skabe endnu mere holdånd og øge arbejdsfællesskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Døde poeters klub

Midtsyd

Agerskov Brændevinslaug aflyser til messe

Annonce