Annonce
Ugeavisen Haderslev

Dokken er solgt: Nu kommer der igen liv i de 5500 kvadratmeter

Der har ikke været liv i 5500 kvadratmeter store bygning på Christian X's Vej i flere år. Nu har ejendomsinvestor Palle Seide købt Dokken af ejendomsinvestor Svend Erik Aaskov.Foto: Stine Hygum
Få dage efter at ejendomsinvestor Palle Seide har købt Dokken på Christian X's Vej, har han lejet halvdelen af den store bygning ud.
Annonce

HADERSLEV: Nu kommer der igen liv i den 5500 kvadratmeter store bygning på Christian X's Vej, som bedst er kendt som Dokken.

Ejendomsinvestor Palle Seide har netop skrevet under på slutsedlen til den markante bygning:

- Jeg vidste, at jeg kunne leje lokalerne ud - allerede inden jeg købte den, siger han om sin nyeste investering.

Palle Seide har købt Dokken af en anden lokal ejendomsinvestor, nemlig Svend Erik Aaskov, som selv købte bygningen tilbage i 2016.

- Aaskov er en dejlig mand at handle med, siger Palle Seide.

I løbet af ganske få dage har Palle Seide lejet omkring halvdelen af de 5500 kvadratmeter ud i Dokken. Det store lokale er stadig ledigt og Palle Seide er blandt andet i dialog med Power, Elgiganten og Harald Nyborg. Foto: Stine Hygum
Annonce

Ikke kun lokal interesse

Interessen for at blive en af de nye beboere i Dokken har ikke kun været fra lokale. Palle Seide er også i dialog med en række virksomheder af den slags, som i dag får forbrugerne i Haderslev til at krydse kommunegrænser, når de skal handle.

Store virksomheder som Power, Elgiganten og Harald Nyborg er også blandt dem, som ejendomsinvestoren er i kontakt med og som har vist interesse for det store lokale i bygningen, der stadig er ledigt.

- Det passer ikke, når folk siger, at der aldrig sker noget i Haderslev. Jeg oplever, at der er stor interesse for byen, siger Palle Seide.

Foreløbig kan han afsløre, at der rykker en massør, nogle fysioterapeuter og et leasingfirma ind i Dokken. Det samme gør den nye sportsgren Padel tennis.

- Jeg har lejet omkring halvdelen procent af bygningen ud, siger Palle Seide og viser rundt på de 5500 kvadratmeter, som han håber igen kan blive et tilløbsstykke i nordbyen.

- Lejemålene er på mellem 200 og 2500 kvadratmeter og jeg indretter dem, så de passer til lejerne, siger han.

Annonce

Håndværkerne rykker ind

Dokken har stået tom siden tæppehandler Jan Dam i 2012 måtte opgive at drive forretning i bygningen, hvor der i begyndelsen var tæpper, lamper, møbler og børnetøj.

Palle Seide beskriver bygningen som værende i fin stand.

- Håndværkerne rykker ind lige om lidt, siger han.

Der er lidt, der skal laves, inden de nye lejere rykker ind.

I en del af bygningen skal der nye lofter til - og så skal der være langt flere døre i den store bygning:

- Det bliver sådan, at lejerne får deres egen indgang, siger han og viser, hvor der skal laves en ny dør, så patienterne til fysioterapeuterne kan gå direkte ind til behandling.

Palle Seide forventer, at der for alvor kommer liv i Dokken igen i løbet af tre til fire måneder, når de nye lejere rykker ind.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce