Annonce
Ugeavisen Haderslev

Enorm interesse for Højgårdsparken: Der kommer en etape to

De kommende rækkehuse i Højgårdsparken bliver bygget i to størrelser - 99 og 110 kvadratmeter. I begge huse er der tre værelser og et køkkenalrum. Badeværelserne er lige store i begge størrelses huse. Erik Petersen fortæller, at brusekabinen er en smule bredere end det, som man normalt bygger. Foto: Stine Hygum
Byggeriet af de 28 rækkehuse i Højgårdsparken er godt i gang. Interessen for at leje sig ind i husene er så stor, at ET Bolig Invest ApS, der står bag byggeriet, har besluttet at der også kommer en etape to. Den kommer til at bestå af 22 rækkehuse.
Annonce

Haderslev: Interessen for de 28 nye rækkehuse, som i skrivende stund er ved at blive opført for enden af Gl. Christiansfeldvej og som kommer til at gå under navnet Højgårdsparken, er stor.

Faktisk er interessen større end bygherrene havde turde håbe på:

- Sidste fredag havde vi allerede skrevet flere end 200 op på interesselisten, siger Erik Petersen, der sammen med Torben Nielsen har ET Bolig Invest ApS, som står bag byggeriget af de nye rækkehuse, hvis adresse kommer til at hedde af Gl. Christiansfeldvej.

Det var først i september 2020, at Erik Petersen og hans partner var klar til at vise offentligheden projektet og offentliggjorde tegningerne af, hvordan de 28 nye rækkehuse kommer til at se ud.

Højgårdsparken

Der kommer i første omgang 28 rækkehuse på et lukket vænge for enden af Gl. Christiansfeldvej.

Alle husene får tre værelser. 16 huse bliver 110 kvadratmeter. 12 bliver 99 kvadratmeter.

Der kommer luft til vand varme-installationer i husene af hensyn til energiforbruget og indeklimaet.

Det bliver tilladt at have en kat eller en lille hund i husene.

Bygherre er ET Bolig Invest Aps. Husene opføres af Milton Huse A/S.

Efter planen skal husene stå klar til indflytning den 1. oktober.

Futurum, der står for udlejningen af husene har ikke tidligere prøvet, at der har været så stor en interesse i et projekt, som ikke er nået længere i byggeprojektet.

ET Bolig Invest ApS har besluttet, at der også skal opføres en etape to af Højgårdsparken. Den kommer til at bestå af 22 huse. Den bliver bygget hurtigst muligt.

Og siden har der altså været rigtig mange, der har hevet fat i Futurum, som står for at udleje rækkehusene, for at sige, at de gerne vil leje et af husene.

- Vi havde møde med Futurum i sidste uge og de har ikke tidligere oplevet, at der har været så stor en interesse for et projekt så tidligt i forløbet, siger Erik Petersen.

Væggene i den første række af huse er blevet rejst. På billedet kan man se indkørslen til Højgårdsparken, der kommer til at ligge i bunden af Gl. Christiansfeldvej. Der er også adgang til rækkehusene den vej. Foto: Stine Hygum

Han glæder sig over, at der er så stor en interesse i at komme til at bo i Højgårdsparken, som efter planen skal stå færdig og være klar til de nye beboere den 1. oktober:

- Vi var klar over, at rækkehuse er en mangelvare i Haderslev. Der er mange, som - når de bliver plus 65 - gerne vil bo i noget mindre, der er nyt og hvor det hele bare virker.

Annonce

Ekstra etape på vej

Mens der endnu kun er rejst vægge på den ene af de kommende rækker med huse og støbearbejdet så småt er i gang på resten af byggepladsen, så har ET Bolig Invest ApS taget en beslutning om, at Højgårdsparken kommer til at bestå af mere end 28 rækkehuse.

- Vi har hele tiden haft muligheden for at lave en etape to - og det har vi besluttet os for at bygge, siger Erik Petersen.

Anden etape er dermed planlagt endnu inden byggeriget af første etape er færdigt.

Den nye etape kommer til at ligge ned mod Ladegårdsvej.

Annonce

Ikke kun lokale

Med flere end 200 interesserede på listen til rækkehusene, så kan Erik Petersen konstatere, at det ikke kun er lokale, der har vist interesse for at flytte ind i husene, der, uanset størrelse, har tre værelser og et køkken-alrum foruden et bryggers og et badeværelse.

Her kan man se, hvordan første etape af Højgårdsparken kommer til at se ud. Håndværkerne er i fuld gang med byggeriet. Der kommer til at være en blanding af rækkehuse på 99 og 110 kvadratmeter. Det forventes at lejerne kan flytte ind omkring 1. oktober i år.Illustration: Milton Huse

- Der er blandt andet nogle fra Kolding, som er interesserede i at komme til at bo her, hvor man er tæt på både skoven og indkøbsmuligheder - samtidig med at man er tæt byen. Meldingen er, at Kolding har meget at byde på, men Haderslev har noget helt unikt, siger Erik Petersen.

Andre har et ønske om at blive naboer i det nye byggeri.

- Vi har nogle, der har henvendt sig med en forespørgsel om at komme til at komme til at bo ved siden af hinanden.

Endnu er de interesserede kun skrevet op på den såkaldte interesseliste.

- Men den 2. marts åbner vi op for, at man kan blive skrevet op til de forskellige boliger, og så tror jeg, at det kan ende med, at vi er nødt til at trække lod, når der er flere, der er interesserede i de samme boliger, siger Erik Petersen, der glæder sig over, at vintervejret indtil videre betyder, at byggeriet går som planlagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce