Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslev: Musikforening henter efterspurgt pianist til byen

Ulrich Stærk, der er efterspurgt i udlandet og har musikalsk fortid i blandt andet Sønderjylland, hentet til Haderslev

Annonce

Haderslev: Den international kendte og efterspurgte pianist Ulrich Stærk giver koncert i Slesvigske Musikhus søndag 24. februar kl. 16. Det er Haderslev Musikforening, der arrangerer.

Siden debutkoncerten for knap 30 år siden har Ulrich Stærk optrådt ved koncerter i blandt andet Paris, Wien, Tokyo, Rom og Berlin. I 2015 spillede han for første gang i Carnegie Hall i New York. Det er kun få danske pianister, der har oplevet at spille dér.

Ulrich Stærk kom som 8-årig til Padborg, hvor hans musikalske uddannelse startede hos en pianist fra Flensborg. En periode var han elev i Aabenraa Musikskole, inden han fortsatte musikstudier ved konservatorierne i Esbjerg og København. Han havde sin debut som solist i 1989.

I dag er Ulrich Stærk tilknyttet Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København som associeret professor samtidig med, at han har været gæstelærer ved konservatorier og institutioner i byer som Paris, Hannover, Oslo, Bergen og Malmø.

Han er blevet anerkendt med en række priser lige fra Musikanmelderringens Kunstnerpris til Musikprisen fra Aabenraa Kommunes Musikråd.

Ulrich Stærk har tidligere haft efterspurgte koncerter i Haderslev og i Musikforeningen. Ved koncerten 24. februar spilles værker af Mozart, Chopin, Franz Schubert og den italienske komponist Ottorino Respighi.

Alle er velkomne til koncerten i Slesvigske Musikhus. Der er billetsalg ved indgangen fra en halv time før koncertens start.

Det er Haderslev Musikforening, der arrangerer koncerten med Ulrich Stærk. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce