Annonce
Ugeavisen Haderslev

Haderslevhus får 15.000 kroner fra Statens Kunstfond

Værtinde Mette Gejl Erlang og Flemming Lorenzen, formand for Kultur-og Borgerforeningen Haderslevhus, glæder sig over støtten fra Statens Kunstfond. Arkivfoto: Dorthe Rasmussen

HADERSLEV: Kultur - og Borgerforeningen Haderslevhus i Slotsgade har modtaget 15.000 kroner fra Statens Kunstfonds projektstøtteudvalg for musik.

Foreningens formand Flemming Lorenzen glæder sig over, at husets ansøgning er blevet imødekommet. Pengene falder på et tørt sted.

På grund af covid-19 har der, bortset fra enkelte arrangementer, været stille i huset siden midten af marts og planlagte koncerter her i november og december er blevet udsat til næste år.

Annonce

Flemming Lorenzen fortæller, at midlerne skal bruge på at skabe liv i det gamle spillested med flere koncerter.

Husets værtinde og eventmager Mette Gejl Erlang arbejder i øjeblikket på flere projekter, blandt andet et projekt for unge.

- Det er dejligt med støtte fra Statens Kunstfond, da det er en udfordring at skifte fra dansende til siddende publikum. Vi håber der bliver plads til begge dele, men vi vil gerne sikre et fortsat liv i foreningen ved at starte nyt koncept op som supplement til vores lørdagsbal, lyder det fra Gejl Mette Erlang og Flemming Lorenzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce