Annonce
Læserbrev

Jul i Haderslev

Annonce

Læserbrev: Som tidligere forretningsdrivende har jeg de sidste år kunne betragte julebyen Haderslev som kunde, hvilket desværre har været en skuffende oplevelse. Da jeg i fredags (5. december) fik en ristet hotdog hos pølsemanden i gågaden, læste jeg juleprogrammet for Haderslev Butikkerne 2019. Jeg spurgte pølsemanden om det var et gammelt juleprogram fra tidligere år, han havde liggende, da alle aktiviteterne i bymidten er de samme, som dengang jeg havde butik i Haderslev.

Det mindede mig om en lærer, jeg havde, da jeg læste på Århus Handelshøjskole. Han brugte altid de samme slides fra tidligere år, det eneste han ændrede var datoen/året i øverste højre hjørne. Den samme følelse sidder jeg tilbage med efter at have gennemlæst dette års juleprogram fra Haderslev Butikkerne år 2019.

Hvor er det dog et kedeligt og uambitiøst juleprogram. Hvor er de nye ideer og tiltag, som skal tage kampen op med nethandlen og de konkurrerende byer som Sønderborg, Åbenrå, Tønder, Kolding og Flensburg. Hvor er skøjtebanerne, de hyggelige julebyer, de indbydende juleboder med mere. Ja, nu må jeg hellere stoppe med at reklamere mere for dem, vi skulle jo gerne have, at kunderne handler lokalt.

Sidste år havde vi fået et grimt juletræ. Måske skulle vi have beholdt det og solgt Haderslev som Danmarks kedeligste juleby med det grimmeste juletræ – det havde nok trukket flere kunder til byen end vores dyre julebelysning. Julebelysning som jo i dag findes i næsten alle byer.

Jeg håber, at den eller de ansvarlige for juleprogrammet tager kritikken til sig og kridter skoen til næste julehandel. Så jeg til næste jul kan nyde min ristede hotdog og læse om alle de nye og spændende aktiviteter i juleprogrammet for 2020.

Det har både butikkerne, kunderne og byen Haderslev fortjent.

God jul.

Peter Carstensen mener, at julebyen Haderslev er en skuffende oplevelse. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Lille Bent blev reddet mange gange - selv havde han kun ét ønske: - Bare, jeg dog snart må dø, så jeg kan være sammen med min mor!

Ugeavisen Haderslev

Venstre-politiker på gåtur med erhvervsmægler i Nørregade:  - Vi vil jo det samme. Det er måske mere tempoet, vi er uenige om

Annonce