Annonce
Ugeavisen Haderslev

Knivskarpt koncept er kommet til Haderslev

Lige nu er Skærsliberen.dk konceptet rullet ud i flere dele af Sønderjylland, Den lokale partner er den erfarne knivsliber og smed, Henrik Esbensen, som her ses i gang med arbejdet. Pressefoto
Online platform Skærsliberen.dk har fået tilknyttet en lokal skærsliber, Henrik Esbensen.

HADERSLEV: Skærsliberen.dk er et nyt koncept, der tilbyder at løse et problem, der findes hos alle amatør og professionelle kokke i Danmark, nemlig slibning af knive.

Platformen får lokale skærslibere koblet op til at servicere netop deres eget område.

Et af de nyeste tiltag er, at Skærsliberen.dk samarbejder med  Henrik Esbensen, som tidligere har boet i Haderslev og nu vil servicere de sønderjyske kokke fra sin bopæl i Bolderslev.

Annonce

Henrik vil flere dage om ugen være at finde i hele Haderslev, samt Aabenraa, Tønder og Sønderborg.


Vi ønsker derfor at finde nye dygtige lokale håndværkere med hænderne skruet rigtigt på

Jesper Lajer, Skærsliberen.dk


Jesper Lajer, medejer af Skærsliberen.dk, konstaterer i en pressemeddelelse, at  Danmark de senere år har oplevet et væsentligt fald i fuldtids skærslibere, og vi ser i dag kun en håndfuld professionelle skærslibere.

- Vi ønsker derfor at finde nye dygtige lokale håndværkere med hænderne skruet rigtigt på, og matche disse udbydere med de mange millioner køkkener, der findes i Danmark, oplyser Jesper Lajer.

Han konstaterer, at alle restauranter, industrikøkkener og private hjem har  mindst en kniv liggende der trænger til en kærlig hånd, men de fleste ved ikke, hvor de skal gå hen for at få dem slebet. Ydermere er det jo meget oppe i tiden at få alt muligt bragt hjem, blandt andet måltidskasser. Derudover er genbrug og miljø jo det helt store emne for tiden, så hvorfor ikke få slebet knivene i stedet for at smide ud og købe nye?

Jesper, regner med, at en stor del af fremgangen i iværksættervirksomheden nok skyldes corona-forholdsreglerne.

Skærsliberen.dk opdagede nemlig hurtigt opdagede at hele forretningsmodel var utilsigtet skræddersyet til corona krisen. Man booker tid på hjemmesiden, sætter sine knive udenfor på et aftalt sted, og betalingen foregår også online.

Jesper Lajer, medejer af det nye online-koncept, der har oplevet fremgang under coronakrisen. Pressefoto: Joachim Rosendahl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Nyt ansigt i Sydbank

Ugeavisen Haderslev

Benspænd

Annonce