Annonce
Ugeavisen Haderslev

Lukket efter få måneder: Slut med shawarma bar i  Finns Pølsehus

Mohamad Najem sammen med sin søn Mahdi er videre med Avanti Pizza på Jomfrustien, som han overtager officielt den 1. december. Foto: Dorthe Rasmussen
Det gik ikke med shawarma. Nu er Mohamad Najem gået tilbage til pizza.
Annonce

HADERSLEV: Knap tre måneder efter åbningen er det slut med shawarma i Finns Pølse & Ishus på Gravene.

Mohamad Najem lod ellers hotdogskiltet blive hængende som et minde, da han rykkede ind med med sit nye spisested Shawarma Town i starten af august.Jeg kunne ikke klare en dyr husleje, når der ikke er nogle indtægter.

Mohamad NajemHan havde sidste åbningsdag på Gravene den 13. november.

- Jeg havde bare forpagtet  pølsehuset af en kammerat. Men jeg kunne ikke klare en dyr husleje, når der ikke er nogle indtægter. Det gik godt i starten, men så begyndte det at blive dårligt vejr, og hele den sidste måned har der været gravearbejde med store maskiner, der har kørt op og ned på Gravene, og der har ikke været nogle parkeringspladser, konstaterer Mohamad Najem.

Annonce

Tilbage til pizzaovnen

Han har været selvstændig med forskellige spisesteder gennem 23 år, og han er allerede videre.

- Jeg har overaget Avanti Pizza på Jomfrustien 9. Jeg har været heldig at finde noget andet hurtigt, for jeg vil ikke hjem og gå, fastslår Mohamad.

I juni var Mohamad Najem også med til at åbne Chaplin Pizza i Apotekergade 7, og han har tidligere drevet forskellige andre pizzarier i Haderslev.

- Jeg håber, at mine gode gamle kunder fra Hollywood Pizza og Chaplin Pizza vender tilbage, siger Mohamad.

Udover pizza, pasta, burgere og sandwichs fortsætter han også med at lave shawarma på Jomfrustien, hvor der er plads til siddende gæster.

- Jeg vil gerne shine stedet lidt om på et tidspunkt, så der bliver flere siddepladser i restauranten. Jomfrustien er et godt sted, og der er gode parkeringsmuligheder i nærheden. Nu bliver jeg her, fastslår Mohamad.

Finns Pølse & Ishus  skal nu lejes ud.

Mohamad har efterladt alt det nyindkøbte inventar, såfremt nogle skulle have lyst til at åbne en ny shawarma bar.

Døren er lukket i det tidligere pølsehus. Trods en glad smiley i vinduet gik det ikke med shawarma baren. Foto: Dorthe Rasmussen
Det nuværende pølsehus blev bygget i 2004.  Finn Wissmann nåede at fejre 25 års jubilæum som pølsemand, inden han gik på efterløn i september 2018. Siden har to forskellige forsøgt at drive stedet.  Foto: Dorthe Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

I er bare for seje

Annonce