Annonce
Selv om Mads Beier Madsen lever på et stramt SU-budget, så er det vigtigt for ham, at maden er en oplevelse. - Det mest spændende ved at lave mad ud fra det, man har liggende, er at smage det til, siger Mads. Han glæder sig til at vise deltagerne på de kommende madglad-kurser, hvor nemt det kan være at lave mad, når man kender til grundsmagene. Foto. Dorthe Rasmussen
Ugeavisen Haderslev

Mads fra Haderslev vil inspirere flere unge til at minimere madspild og lave lækker, SU-venlig mad

Unge har et stort madspild på trods af, at mange af dem både bekymrer sig om klimaet og pengepungen. Netop udfordringen med madspild ønsker den 23-årige Mads Beier Madsen at gøre noget ved.
Annonce
  • Selv om Mads Beier Madsen lever på et stramt SU-budget, så er det vigtigt for ham, at maden er en oplevelse. - Det mest spændende ved at lave mad ud fra det, man har liggende, er at smage det til, siger Mads. Han glæder sig til at vise deltagerne på de kommende madglad-kurser, hvor nemt det kan være at lave mad, når man kender til grundsmagene. Foto. Dorthe Rasmussen
Ugeavisen Haderslev

Forår på Havnen: Aktører laver fest hele vejen langs kajen

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Danmarks største cykelløb for børn rammer endnu en gang Haderslev

Annonce
Ugeavisen Haderslev

Comedy Auten//Thomas Hartmann

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Haderslev

Medarbejdere i Profil Optik er kåret som Danmarks bedste

Ugeavisen Haderslev

Veterankoordinator modtager Sophies Kilde Prisen 2024

Ugeavisen Haderslev

Prostatakræftforeningen i Haderslev har holdt koncert

Ugeavisen Haderslev

Indeklima-fugle er flyttet ind i klasseværelserne på Fællesskolen Nustrup-Sommersted

Ugeavisen Haderslev

Sophies Kildes har solgt omkring 500 tulipanbuketter

Ugeavisen Haderslev

Nu pyntes byen op til påske: Hundredvis af børn hjælper med udsmykningen

Annonce